Gp'nin sınıf değiştirmesi doğukanın dediği gibi 100 dolarlık kasnağa bakarMaşallah araçlara..Gp ye bu kadar yakın gidebildiğine göre rs üzerindeki çalışmalar bariz hissettirmiş kendini demektir.
Gp'nin sınıf değiştirmesi doğukanın dediği gibi 100 dolarlık kasnağa bakarMaşallah araçlara..Gp ye bu kadar yakın gidebildiğine göre rs üzerindeki çalışmalar bariz hissettirmiş kendini demektir.
maşallah merak edilen iki arabanın denemesi olmuş
rs de hayırlı olsun...
maşallah iki aracada
bu arada hayırlı olsun megane dan sonra nasıl geldi araç sana gideri varmı![]()
rs e gerçekten maşallah iyi yürümüş.
RS beklediğimden çok daha iyi gitmiş kocaman bir maşallah, 172 ye göre 100kg fazlasını hiç belli etmiyor, iyi bir tercih yaptın 16-17 ye kötü durumda 172 alacağına 182 daha iyi oldu dimiBu hafta bir fırsat bulursak 172 vs 182 kapışması olacak zaten
dodo senin aracada maşallah duruşu gidişi çok güzel arabanın.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
saol komutanım
190 a kadar megane a yakin, yalnız 190 dan sonra megane asırı besleme avantajıyla cok cok farklı yuruodu....
saol cenkcim..
tesekkurler..
sen de gelseydin iyi olurdudodunun arabasını yan aynada izlemekten kendimi alamadım zaten...100 kg ciddi bir ağırlık ben de beklemiyordum bu kdr yürüyeceğini...ki üstündeki yazılım nasıl acaba...
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
güzel deneme olmus gercekten tebrıkederım..
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
sende saol izzet kardeşim Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
güzel denemeler oldu dün iki aracada maşallah![]()
ayrıca dodonun dediği gibi arabamda herhangi bir sorun yok yattığı falanda yok hergün biniyorum işe gidip geliyorum eğer sorunu var diyen varsa gelsin deneriz sonrada cay içer muhabbet ederiz![]()
Stock
izo güzel gitmişin, daha da iyi olucak inşallah,
iki aracada maşallah.
izonun arabasını dün gördüm bende evlerinin önünde fena güzel duruyodu gideride baya iyimiş maaşallah kardeşim kazasız belasız kullan..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)