S2000 tip olsun renk olsun yürürü olsun gerçekten favori. 106 da resmen harikalar yaratıyor.
Her iki araca da Maşallah.
S2000 tip olsun renk olsun yürürü olsun gerçekten favori. 106 da resmen harikalar yaratıyor.
Her iki araca da Maşallah.
maşallah 2 aracada.. videonun sonuna doğru S2000 geçiyo gibi.. bence 106 nın o speclerde ve kiloda dahada ileride olması gerekiyor...
maşallah 2 aracada
ac nin specler en son nokta herhalde
ezn zaten güzel giden bir araç
106 nın top speed i ne kadar yüklersen yükle 220 230 da bitiyor herhalde?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
106 230 a kadar gazlayabiliyor...
200 lerde falan s2000 yetismistir diye dusunuyorum ac nin deli dehset gittiğini bilmeyen kalmadı s2000 o cusseyle guzel tutunmus...
106 GTİ yıllanmış şarap misali olacak galiba![]()
en son nokta olması için yapılması gereken cok sey var o seyler yapılsa cok ciddi boyutlarda gidişi degişir ayrıca kısa sanzıman oldugundan sanırım 230 larda bitiyor 8000 devirde yoksa uzunda 106 nın gitmemesi için bi neden yok ben kısa sanzımanı cıkardıgımda orjinal sanzımanla 5.vites yokus assagı 7800 deviri gordum kac yaptıgını net bilmiyorum ama yuksek bi hız sanırım sorjinal 106 6000 devirde 220 yapıyor normalde .
solede bi video var orjinal sanzımanlı bi 106 top speed :
http://www.youtube.com/watch?v=Ir1rfpcYw04
bu arada masallah ac cok iyi gidiyor allah kaza bela vermesin.
s2k gecen 106masallah speclerede bakarsak iyi yurumus
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)