User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Ccs Mini Cooper S:) 100-200

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah kadranı görmek çok iyi oldu , gayet hızlı .. Allah utandırmasın Can

csalman
    Misafir
    saolasın gorkem

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can onca zaman sır gibi saklamak zorunda kaldım kimseye bişi demedim en sonlarda yunus abiyi görünce artık tehlikeyi çıtlatmaya başladım Allah dier cooper larla karşılaştırmasın diyim çok hızlı olmuş makina Allah gönlüne göre verdi Allah kaza bela vermesin sağlıklı binmeyi nasip etsin bunun için hem fazlasıyla zaman hemde para harcadın Allah utandırmasın Yunus abiminde ellerine sağlık yapıcam dedi ve yaptı...
    ..::PASSATURBO1::..

csalman
    Misafir
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    can onca zaman sır gibi saklamak zorunda kaldım kimseye bişi demedim en sonlarda yunus abiyi görünce artık tehlikeyi çıtlatmaya başladım Allah dier cooper larla karşılaştırmasın diyim çok hızlı olmuş makina Allah gönlüne göre verdi Allah kaza bela vermesin sağlıklı binmeyi nasip etsin bunun için hem fazlasıyla zaman hemde para harcadın Allah utandırmasın Yunus abiminde ellerine sağlık yapıcam dedi ve yaptı...
    saolasın Mustafa çok teşekkür ederim evet Yunus abiden allah razı olsun herşey onun eseri. Yeri gelmişken belirtmek istiyorum araba Yıldırım Oto Japon Center (Yunus Çağatay ve Mert Yilmaz) tarafından yapılmıştır.

alperalper23
    Misafir
    Yunus abiyede mert abiyede cok teskkurler gercekten cok basarili bir projeye imza attilar ellerinize saglik

alperalper23
    Misafir
    sifirdan kadran sonuda çekmek lazm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)