Usta adam bana sattı aynı gün geri aldı arabayı uyuz oldum alacam süzgeç edecem demedi deme :icon_tup::D
Bu arada atarlı giderli 106 cı arkadaşlar nerelerdesiniz :soru::soru::soru:
Printable View
s2000 in vtec kapama devrine yakın basılsa vtec kapamadan azcık daha alttan basılmış olur s2000 inde vtec açık olur. kaçta kapatıyor bilmiyorum gerçi.
videoyu yeni seyrettimde :D
mami abi o kadar hafifki rüzgarda savruluyo sanki hahah bi ara EZN nin üstüne mi çıkıyodu hauhaua
ac ye maşallah.
tebrikler cidden sağlam yürüo!!!
106 iyi gidiyor maşallahta düzgitmekte zorluk çekiyor sanki
Pazar gününden başka araçların deneme videosu yokmu?
Kimler aralarında denedi.
bizim adriano emre çekti birton videoda daha görüşemedik videoları alayım çarşı pazar karışsın biraz hahaha
mamının araba guzel yuruyo yurumuste canlıda gordum (mamı bı kac bı sey daha yapar buna daha ıyı yurutur 106 profesoru :D)
v tec m tec denmıs ama adam daha ne yapsın basar basmaz 80 de dırek vıtes atıyo 2sı hemen bıtıyo mamının devrınde bassaymıslar soyle doldura doldura gelseymıs deısık olurmus bence en guzel yuruyen 106 gtı en hızlısıda bı ara 106 cılar cok konusuyodu nerdeler sımdı denseler ya mamıyle ABI MAŞŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
Kocaman bi maşallah 'AC' ye:icon_tup::icon_tup:
mamı bu yaa yürütür tabandan ittirir gene gider onun araba şaka biyana
ac ye kocaman bi maşallah
80-220 hızlanışı 21-22 sn gibi demek 2 aracında.videodan sn tutunca bu sonuç ortaya çıkıyor.
2.vites 80 de basılmış 220 de bırakılmış deniyor.
80-100 1 veya 1.5 sürer.
200-220 6 sn sürer ortalama.
7 sn düşünce küsürattaki kmlere 100-200 14-15 sn arası yapıyor ezn s2k nın 100-200 hızlanışı
hiçte fena değil maşalla 2 aracada.
çok iyi yürümüş her iki araçta tebrikler.
maşalah ac 106 çok fena
106 mermi gibi maşallah:) keyifli gazlamalar