User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
78 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: ag 106 & rv saxo & ru saxo in izmir :)

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abicim bak körü körüne iddia ediyosun,bende dun girmedim bu piyasaya kimin ne zaman neler yaptıgını bliyorum merak etme,biz her turlusune biniyoruz bu aracların o kadar insanın tanıdıgı bi insanım arabam devamlı goz onunde ruh hastası mıyım ben dolu arabayı boş dye gostermeye calışçam ki zaten 106 nın dolusunu cok bliyosan durdugu yerde calışmasından bile anlarsın,filtre bile yok bu arabada ama bişeyi kanıtlamak gibi bi derdim de yok,ve dikkat ediyosan bu konudaki onceki mesajları da oku rv saxonun sahibi de konuda mevcut benim arabam stock olmasa en basta adam kabul etmez yazar dolu arabaya gecilip te stock araba diye yazmamı kabul etmez heralde,şaşrıyorum valla bi önceki izmir draglarında da rv saxoyu gecip 1.olan bendim veriyim numarasını kendisine sor istersen ne kadar stockmusum o adam benim cocukluktan beri en samimi arkadasım arabamı benden bile ii blir o yuzden takılma sen byle seylere bsver..

rv_saxo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neler olmuş burda görmeyeli arkadaşım bazı araçlar wardır ağzına burnuna kadar doludur ama stock bi arabayı geçemez. ayrıca madem bu işin içindesin 13/59 arabada beyin olmadan bi işe yaramaz o denemede benm aracımda beyin yoktu. beyin taktığımızda fark tabikide oldu. ben 106nın stock olduğuna adımı koyarım, peki araç stocksa sen ne koyuyosun ortaya ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam 6. sanayi sitesindeyim gürhan kuş adım gelin bakalım e30 325 e36 kasa motor var arabamda fc plakalı orda koyarız ortaya bişeyler ayrıca şöle bişey var stock bir 106 rv plakalı 13/59 kısa lı bir arabayı geçiyorsa rv motor direk bitik oluyor bu durumda stock bir arabaya geçliyorsa

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a1925 sen geldin direk mevzuya girdin ortalık kızıştı adamlar denemiş bitmiş olay. Otomobilim kısmındada vti yazıyor onu koştursana gençlerle.
    1.6tdi.
    Ecutech.

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah tüm araçlara

buyyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araclara halukun arabası gayet basarılı yuruo zamannda ulaştada wardı bı 106 oda cok ıı gdıodu ınanmıodu kımse stock olduuna ama sonradan herkes grmustu stock olduunu bence bu konu tamamen arabann temızlııyle alakalı ellenmemiş olamsıyla alakalı bende bgn bı gti aldım araba zır stock ama gidiişi gayet ii denıces gruces nekadar ii olduunu bence konu uzamamalı butun araclara masallah dıorm haluk ozellıkle senın aracına kardesım alla kaza bela wermesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buyyak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araclara halukun arabası gayet basarılı yuruo zamannda ulaştada wardı bı 106 oda cok ıı gdıodu ınanmıodu kımse stock olduuna ama sonradan herkes grmustu stock olduunu bence bu konu tamamen arabann temızlııyle alakalı ellenmemiş olamsıyla alakalı bende bgn bı gti aldım araba zır stock ama gidiişi gayet ii denıces gruces nekadar ii olduunu bence konu uzamamalı butun araclara masallah dıorm haluk ozellıkle senın aracına kardesım alla kaza bela wermesin

saol kardesim aynen oyle ama bi araba yurudumu tebrik etmek zor geliyo altında bseyler aranıyo bzde kendimizi yorup anlatmaya calışıyoruz işte,sanada kazasız belasız insallah sevndm gti aldıına

gürhan usta bastan soyleseydin kim oldugunu daha guzel anlatrdık sana da,drag ortamından bildiğimiz bi insansın,benim araba aynı sekilde durmaya devam ediyo insallah bi ara o tarafa yolumuz duser de sence inceleme frsatı bulursun arabamızı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında işin doğrusu benm arabamda kısa war ama benm aracımın yürürü biraz mantıksız. o videoda tamam kısa war ama ordada yazdığım üzere araç arızalıydı. arızalıda olmasada geçerdi ag, ama gürkan abicim emin ol araba stock, hergün üstündeyim arabanın biliyorum yani ne olduğunu. bence boşuna iddalaşıyosun.

buyyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedHawK_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol kardesim aynen oyle ama bi araba yurudumu tebrik etmek zor geliyo altında bseyler aranıyo bzde kendimizi yorup anlatmaya calışıyoruz işte,sanada kazasız belasız insallah sevndm gti aldıına

gürhan usta bastan soyleseydin kim oldugunu daha guzel anlatrdık sana da,drag ortamından bildiğimiz bi insansın,benim araba aynı sekilde durmaya devam ediyo insallah bi ara o tarafa yolumuz duser de sence inceleme frsatı bulursun arabamızı..
    saol kardesım bı cok kısı yadırgadı bnmle 106 yı bağdaştramadılar ama deişiklik iidir derler bısde ole yaptık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beklerim buyrun gelin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buyyak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol kardesım bı cok kısı yadırgadı bnmle 106 yı bağdaştramadılar ama deişiklik iidir derler bısde ole yaptık
    iidir bencede,bu sevda sarar seni de hayırlısı olsun tekrardan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben her zaman diyorum bir gün herkez fransızcı olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rvli kardeşim beni tanıyorsunuz stock bir gti kısalı bir aracı geçiyorsa senin arabanın motoru bitmiş demektir senin arabanın ciddi bir yürü var gördük aydan filizin topladığı araçlarıda çok iyi biliyoruz ağzına kadar dolu ki seni yne o kadar çok ayıramadılar şimdi sana sölüyorum orjinal ayna mahrutili bir araç kısa oranlı aracı geçiyorya ya senin araç bitik yada 106 yüklü videoda ag plakalı arkadaşımız direk aldı gitti bak o kırmızı saxoyuda biliyorum onda hiç bişey yok o direk arkada kaldı gerçi daha sonra kısa takıldı o arabaya orjinal 118lik bir gti ne kadar temiz olursa olsun en boşu olsun donanım olarak en hafifi olsun kısalı bir aracı o şekilde ayıramaz ayırsa bile o kadar fark olmaz ama gelin çayımızı için sohbet ederiz bakarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah be gürhan abim sendede bi zamanlar stok 106 wardı 2000 kategorisine giriyodun hatırlıyosun dimi? buna ne diceksin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimine göre stock kimine göre yüklü bize göre stock

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o araba yüklüydü kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stok diyodun ya abi neyse gürhan abim geliriz çayını içmeye. ama emin ol arabanın üstünde düne kadar filtre bile yoktu. hadi arkadaşa inanmıyosunda geçilen benim en azından stock olmasa ben onun arabasına prim yaptırmam

Cglrgncl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.aracıda çok iyi biliyorum AG'nin stoc olduğunuda biliyorum,herkez boşversin AG GTI,RV VTS'de her türlü yürür şöförlük ikisindede kimsede olmadığı kadar vardır kazasız belasız abiler,,kazasız gazlamalar

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.si kısa şanzıman beyinle yürür diyen kim ben anlayamadım ordaki garipliği çözmeme yetmedi düşüncelerim Güldüm geçtim.

Kısalı bir 106 yı stock bir 106 geçemez denmiş o neden? Hakkında ayetmi var diğer 106 sağlıklı değildir içinden bile geçer.

Bazı arabalar bişey olmadanda iyi yürür heleki bu sağlıklı bir 106 yada Vti ise şaşılacak derecede güzel yürür.Tabi bazı arkadaşlar vardır arabada eksoz var der arabada timing vardır avans açıktır conta vardır belki motor içi doludur belkide chip bile vardır Bunu bilemezsiniz onun için gerçekten motorunda ne oldğunu bilmediğiniz adama geçildiğinizde laga luga olucaksa o adamla hiç denemiceksin yada geçildin mi o vardı bu vardı demiceksin. Bence hiç boşuna tartışmayın
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)