User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: From Subaru=) Subaru StiProdrive Vs. CCS Mini CooperS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stı da sadece prodrıve kanat wardır belkıde

maasallah mınıye gercekten ıyı yurumus...
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

csalman
    Misafir
    Arkadaslar subaruda cok yakin bi arkadasimizin dayisinin arabasi. Gormek amaciyla denedik. Beni taniyanlar bilir hicbi zaman hirsim veya bi iddam olmadi. Miniyi zaten getirebileceginiz en yuksek nokta belli. Bende suanda assa yukari oralara getirdigimi dusunuyorum. Subaru hakkinda bize soylenen profrive kit var, forged motor yapilmis, downpipe eksoz fln ztn var daha ekstrasi ne var bilmiyorum ama 1.4barda kullanildigini biliyorum.. Ben azimi acipta subaru hakkinda hicbir kotu yorum yapmadim.. Acikcasi denemeden oncede gecebilcegimi duusunmuyodum.. Yani kisacasi lutfen ortami germeyelim.. Iyi veya kotu yorumlariniz icin tesekkur ederim

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mcs 330-340 hplerde ıse bu sonuc normal ama ıcı yapılı bır subaru 1.4 barda bana yavas geldı wrx pro-drive olabılırmı subaru? sti olduguna emınmısınız?

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah maşallah
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

csalman
    Misafir
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mcs 330-340 hplerde ıse bu sonuc normal ama ıcı yapılı bır subaru 1.4 barda bana yavas geldı wrx pro-drive olabılırmı subaru? sti olduguna emınmısınız?
    evet eminim. kadran videosuna bakarsanız zaten subarununda giden bir araba oldugunu anlarsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla 41 101 10001 kere maşallah roket gbi bu mini ya=) Allah kaza bela vermesin krdşm çok fena =)

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı csalman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar subaruda cok yakin bi arkadasimizin dayisinin arabasi. Gormek amaciyla denedik. Beni taniyanlar bilir hicbi zaman hirsim veya bi iddam olmadi. Miniyi zaten getirebileceginiz en yuksek nokta belli. Bende suanda assa yukari oralara getirdigimi dusunuyorum. Subaru hakkinda bize soylenen profrive kit var, forged motor yapilmis, downpipe eksoz fln ztn var daha ekstrasi ne var bilmiyorum ama 1.4barda kullanildigini biliyorum.. Ben azimi acipta subaru hakkinda hicbir kotu yorum yapmadim.. Acikcasi denemeden oncede gecebilcegimi duusunmuyodum.. Yani kisacasi lutfen ortami germeyelim.. Iyi veya kotu yorumlariniz icin tesekkur ederim
    arkadasım aracına masllah allah kaza bela vermesın...otekı konularada yazdım okudumda bırı 420 dıo bırı 320-340 felan dolanıyor tam kac hp ...cok merak ettım acıkcası cunku 380 hp bı subaruyu cok ıyı gecmısın 4 cekerın eksı yanı işte ...araca tekrar masallah...

csalman
    Misafir
    Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım aracına masllah allah kaza bela vermesın...otekı konularada yazdım okudumda bırı 420 dıo bırı 320-340 felan dolanıyor tam kac hp ...cok merak ettım acıkcası cunku 380 hp bı subaruyu cok ıyı gecmısın 4 cekerın eksı yanı işte ...araca tekrar masallah...
    dynoya cıkmadım oyuzden net bi guc bilmiyorum

csalman
    Misafir
    Alıntı skate61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla 41 101 10001 kere maşallah roket gbi bu mini ya=) Allah kaza bela vermesin krdşm çok fena =)
    haha cook cook tesekkur ederimm.. ınsallah Allah hıcbırımıze kaza bela sorun vermesin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)