onurum tebrik ederim...saxo ii şahlandırıyon valla:D başarılarının devamını diliyorum kardeşim...
Printable View
onurum tebrik ederim...saxo ii şahlandırıyon valla:D başarılarının devamını diliyorum kardeşim...
herkeze teşekkürler saygılar sevgiler...
VN vtec katagori 1 de olsaydı keşke. sonuç belliydide neyse bi dahaki sefere... maşallah araçlara...
oyle videolar warki elimde salamıyorum cok küfürlü :D
sonrasındakı cogu wıdeoyu sabote ettım maglesef ıstemıyerek..:D:Dama zewkın doruklarına wardım artık adanalılıgımı konusturdum yapacak bısı yok...:D:D:hahaha::hahaha::Deli:
Güzel organizasyon olmuş inşallah yakın süre içerisindede marmara bölgesinde veya yakınlarında bi yarış olurda bizde yaşadığınız tadı uzun bi aradan sonra alırız :)
Onur arkadaşım başarılarının devamını dilerim :) nice kupalara
bi konunun tartışmasız ne güzel gittiğini görünce dayanamıyorsunuz illa tartışma konusu yaratmak için uğraşiorsunuz Girersniz yarışlara 1. Katagoriye herşey orda belli olur..
şimdiye kadar yarıştığım bütün yarışlarda gaz telimden dolayı gaz kelebeğim 5te3 ü açılıyormuş 3.oto drag şampiyonasın dan 2 gün önce gaz telini değiştirdim ve sonuç ortada buraya sonuç belli diye yazılmaz Girersiniz Drag lara hep birlikte görürüz sonuçları 4. oto drag ta görüşmek dileği ile saygılar...
onur abi konu dışı ama orda bir 106 motor mu yaktı ne yaptı o esnada biz yoktur orada ne oldu tam bilgin varsa söyleyebilir misin ? bu arada tebrikler abi ( biraz geç yazdım ama :) ) gene beni yanıltmadın abi 1. olur dedim oldunda zaten ^^
106 sapasaglam tamamen ordakılerın abartması we acemılıgıne denk geldı...bı yerden kacakla emmenın arkasındakı kece alew almıs bı anda..hemen ertesı gun yapıldı sıkıntı yok...
Arkadaşlar vn zaten 2,00 katagorisinde girdi ve iyide sonuş aldı benim kızdıgım neden saxo geçtigi zaman videolar atılıyor fotograflar cekiliyo geçtigi konuşuluyor neden gecildigi zaman hiç bahsedilmiyor.arkadaşlar duramıyacagım onur arkadaşımız neden yeni sanayideki yarışta vn geçtiginde tebrik etmeden yoluna devam etti neden bunu konuşmuyorda susuyor hep başka yorumlara devam ediliyor.Sporcuya yakışan hareketler degildir bunlar bunlarıda konuşalım ozaman herşey açıga kavuşsun .
elinde vn ile saxo nun videosu olan varsa lütfen paylaşsın
benim kızdıgım nokta yarıştan sonra bir sporcuya yakışmayan hareketler yapmandı ben seni siteden takip ediyorum yarışlarınıda izlemeye geliyordum hatta üniversitedeki yarışınada geldim hatta orada video yu siteye atmama konusuda geçti buyapılmamalıydı çünkü geçtigin kişinin rızası yoktu.peki geçildigin zaman neden vieolarını paylaşmamandı ve bir sporcu her ne şekilde olursa olsun kazansada kaybetsede rakibini tebrik etmesi lazımdı.