olm adam beni geçti videoyu koy dedim beni aradı...
integrayı 306 geçti o videonun koyulmamasını söledik ama o videoyuda onur koymadı sonuçta :)
Printable View
olm adam beni geçti videoyu koy dedim beni aradı...
integrayı 306 geçti o videonun koyulmamasını söledik ama o videoyuda onur koymadı sonuçta :)
AL GEL İSTEDİĞİN MAKİNAYI SEN ÇIK DİREKSİYONUNA İÇİNDEN GEÇEYİM...
haber bekliyorum bu hafta içinde deneyelim...
klavye başında içini dökme gel çıkalım yola giderini görelim hepbirlikte..;)
Sagol ama şu an aracım yok olsaydıda senin gibi bir sporcuylada yarışmazdım kazanmasını biliyorsnda kaybetmesinide bilmelisin .yarışıpda pistten aslada kaçmazdım ben klavyenin başında içimi dökmüyorum sadece yapılan yanlışları söylüyorum eger gerçekleri konuşmaksa şunuda söyleyelim KAYBETTİGİN ZAMAN NEDEN KAÇIYORDUN kardeş bırak ya olmaz böyle yarış eger böylede yarış varsa ben o sürücüye yarışcı demem
sımdı beyler egrı oturup dogru konusalım onur saxo allah wergısıyle yuruen bı araba deıl yada yuklu bı araba deıl...o arabanın olayı cok saglıklı bı motor gusel ayarlı tımıg cok kısa sanzımanı we cok gusel pilotaj oldugu ıcın gıdıor herkez bunun farkında 1.sınıf katagorısındekı gs yada db yı gecmesı mumkun deıldı bunu kendısıde bılıor..ama ne oldu onur cok gusel pılotajı we dıer araclardakı aksılıkler oldu ama onur sonucta hakkıyla 1.cı oldu...vn nın 1 sınıfa gırmesını bnde ısterdım merak edıordum cunku yanlız onuru daha onceden gecmıslıgı oldugunu bılıorum...alayınıza gıdeR lan kumluca tunıng yarıcam senıdeee(cıger saxolu sana dıom):D:D:D:D:P
maşallah ciğerli 106 bu olsa gerek:D
aslanım ben sana hangi aracın videosunun koyulmayacagını söledim integraydı onlarada integra dedim.sonuçta integrayla onur yarışmadı
onura sölerim petrolü basar valla tüm vtekleri geçer :D
Aman yerlere dikkat kaygan zeminnn:)
sen bna serık kadar fark at bn sana tegi hedıe edım..:D:Dtosunum ıyı pılotaj bı yere kadar yakında stock powera cıger power yarısıcuuk senınleenn..:D:D:Dcomıng soon...ataR gıdeR:hahaha::hahaha: