bi ara carfur kapalı otoparkte denk geldi egsoz sesi feci bişeydi inledi resmen ortalıkmaşallah
bi ara carfur kapalı otoparkte denk geldi egsoz sesi feci bişeydi inledi resmen ortalıkmaşallah
ozaman hks vardı şimdi dc taktım.
böyle abartı böyle gereksiz böyle böğüren bi ses varmıdır acaba ?
ama seviyorum dc yi5 aydır ilk kez typer kullandığımı anladım.
skn iyidir ya maşaALLAH.
fanatiklikten demiyeyim, dikkatimi çektiği için söylüorum... biri sadece 2 defa kornaya basmış-hatta 2. korna sesinle birliktede tayyar yürümeye başlamışsanki bmw yanından yürümeye başlayan var die gaza abanmış. Sonrasındada zaten 1 boyu açar açmaz roll olayını bırakmış... doğrumuyum.
tayyar genede çok başarılı maşallah
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
işte tam olarak orda takıldım, çünkü 335i öne doğru hılıca atılıo sonrada geçtiği için bırakıo gibi... tabi esasen ne oldunu bidaha deneyip görmek lazım.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
maşallah araçlara,
da seko lafım sana heycan yapma335i ye 10 parça takmaya gerek yok hatta hiç bişey takmaya gerek yok direk map5 e geçiyosun olay bitiyo
direk mermi eder typer ı anadın ondan uzatma konuyu stock araba ile deniyo bırakta böyle gitsinler
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
maşallah serkan abi, ne zaman videosu çıkacak diye bekliyordum SKN nin(tht'den can34
)
masallah kazasız belasızdaha 5 boy gıderı var bence
vtec altı,cok yawas vıtes,ayarı eksık
bu 335 boyleyse ankaradakı neden oyleydı hala aklıma takılıo
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)