maşallah araçlara güzel denemeler olmuş.. fakat cam car sanırım o slincerı cıkaramadıgınız.. silencer arabayı bogarken gerçekten güzel gitmiş.. bide vites geçişleri öyle cok iyi değil gibi bi sorunmu var sürücü arkadaşmı yavaş atıyo ?
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş.. fakat cam car sanırım o slincerı cıkaramadıgınız.. silencer arabayı bogarken gerçekten güzel gitmiş.. bide vites geçişleri öyle cok iyi değil gibi bi sorunmu var sürücü arkadaşmı yavaş atıyo ?
Yok hocam hala eski şanzıman var üzerinde, hatta video da da 5 e atarken cırtladı ve geçmedi, herhalde nisan sonuna takarım şanzımanı, iticiler kasnak filan da gelsin tek seferde yapmak istiyorum herşeyini
Senkrolar çok fazla iyi değil, benimde çok iyi attığım söylenemez tabi...
Şefim sen işleri bitir de bana pratik ders ver 1-2 saatYakında launch control eklicez arabaya onun yanında bide full throttle shift projem, belki benim kabiliyetsizliklerimi birazdaha telafi eder.
Çok teşekkürler Alican, Kadir abi kullandığı zamanlarda 2 boy gibi bir fark oluyordu açıkçası.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
2 aracada maaşallah baturalp in arabanın sesi özellikle çok güzeldi slincer a rağmenizo nunda arabaya alışması lazım daha katediceği yollar var ,,,,
yanlıs olmasın ara borular benim 51 den buyuk...bir de gp denemesine gore kat konvektoru duz boruyla gectik....jantlar o.z ama bora abi dediğin gibi ağır....
silencer'lımı kullandın baturalp abibak kaybın var yine
nefessiz gitmişsin
viteside roketlesen
3 boyun var
![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Gerekiyorsa jokeylik yapabilirim Baturalp bey..
90+'yım ama sorun değil, yine de senden iyi giderim![]()
Alican bilir..
//utku![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
maşallah kazasız belasız arkadaşlar opc nin videosu yokmu ? standart haliyle nasıl yürüyor bakalım
opc standart haliyle bile cok iyi yuruyor...walla bn de yeni aldim arabayi vites gecislerim iyi sayilmas osman yanimdaydi..son videoda hem gaz kelebeginin hem de 7800 devir donmenun dezavantajini yasadik...
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)