ben yektadan şüpelenmeye basladım zaten, butun gun boyunca gorunmemesi tekbır yorum yapmaması şüpelendırıci deılmı sencede göki, aracı sokuyo olmasın lenn:D
Printable View
bence sabah erkenden özgünün tepesine çöktü :D
ahuauahauha yektayı ılk ben gecmedımmı :D:D:D
ahahahahhahaha yataktan dusmesın o moruk ruyalarda dolaşşsın :D
pekı en bombasını solıyımmı benım araba onarda sımdı boy boyy gecıomus enı ole vıdeolar cekıyormus sefa suruyor benımkını gaz bastırmıyordur ona o :D:D:D:D
cengiz sen ne devir dönüyosun kanka bide bana öyle gelmiş olabilir ama zayıf çekiyon fitesleri kıyamıyon pek :D sen ver hacı bana subiyi takas edelim cillop gibi alfayla hauhau
mehmet yektaya sardı bende alana kadar subiyi sana saracam her mesajın altında :D
yaz geldi ya artık paso roll sezonu olur bizde kendi halimizde takılırız nereye gidiyor şu beygirler bilmiyorum ki
yiğit kardeşimde bana nasıl rolling yapacağını öğretiyor aama neyseee :)
masallah mehmet abi tam bir type R ci olmussun :)
Yiit abi son görüsmelerimizden sonra tekrar düşünücem bu video kafamı karistirdi :D
yaw kanka para harcamak deılde ıste sonu olmayan bı yolculuk ya walla eskı hevesım yok gecebildiği kadar arac gecsın;) bugun mehmetı gecıosun yarın ahmet gelıp gecıp gıdıyor pıyasada ahmet mehmet cok hangı bırıyle ugrascan??? 500+ rollıng olcak bakalım sonucu cok merak edıyorum, delı paralar harcanmıs delı güçler var ortada...
olum yekta bide bütün gün cila yaptı arabaya rüzgar aksın gitsin diye :hehe: