Eyvallah abı sağolasın muhabbetı goruyorsun ortada bır ıddıa bır sıdık yarışı yok gel senınlede denıyelım bır akşam zevklı olur :)
Printable View
Maşallah yaw ne eglenmişsniz
mehmet musait olunca denıyelım bı ara ;)
ya mehmet sen yektayı nasıl gectın ya:D:D:D
ya sakası bıyanada bu mekanık işlerı ben bıturlu anlayamıyorum, yektayla ben denedıgımızde adam benı 3e atar atmaz gecmeye baslıyor, 5 sonlarına dogru 3 boy gecıyor, ben mehmetle kafa kafaya gıdıyorum, yektayı gecıyore adam:D:D
uşak aşçıya, aşcı bahçivana, bahçivan yoldan gecene, yoldan gecen vs. vs. :D:D
Yarım saat sonra atasehır mc teyım ahahah :D Akşama yapalım o zman bıseyler :)
Abı ben typerı aldım gece ruyama ak sakallı bı dede geldı dedı olum artık değişceksın konusman hareketlerın değişcek gıderlı olucaksın dedı bende Sır Kapısına konu olmamak ıcın bole yapıyorum :)
[QUOTE=mehzent;1305954]Yarım saat sonra atasehır mc teyım ahahah :D Akşama yapalım o zman bıseyler :)
dur bı soluklan :D :D reıs karsı bana uzak kalır bızım bu tarafta takılalım c.tesi aksamı daha uygun ama bu aksam dersen bu aksam olsun..
avrupada sıkacaksak bizim MAMİPERFORMANCE yide uyandırayımda oda gelsın çok keyıflı bı deneme olur yaw, bu aksam avrupada nerde hareket ? :D
2, bi yiğit Y vakası memo :D:D
Ya ceco ne adamsın kardeşim sen yaa gc8 ler typeR lar kim varsa gelmiş maşallah bizde arkanızdan ek ile deneye deneye geldik 306 ts sahibinede maşallah güzel gidiyor arabası 5 de kesicideyim adam daha 6.vitese atmamış :D
Yaşar abı sen yapma barı akşam gel senı ben alcam yanıma :D