yavrim düğünden önce ne yapabiliyorsan yap son zamanların :D
Printable View
videoları izleyemiyorum suanda izleyebilen varmı acaba
maşallah hepsine...mehmetim hayırlı olsun tekrardan, bi ankara yap yaw görelim ciğer taypar gidişini:)
Mehmet arabanın sahibi aradı beyni ne zaman göndericeksiniz diyo ne diyim? Contayı ve throotle bodyi sökelim hepsini bir yollarız dedim :D
mehmet abi fena vites atıyor :)
mehzent 40 yıllık typer cı gibi :D
o ne biçim vites atma yaw :D
tüm araçlara maşallah
ahauahuahuahauahua :D:D:D:D gizli nosla devam ederız moruk ne olcak olum beyın olan arabada bu devırdemı vıtes atılır yanlız bişey dıcem benı gecen olmadıkı ben nıe beyın takıyım sımdıkı :)
Bi s2000 gectı benı su an oda zannedersem bı kaç hafta musaıt olmucakmış onun ıcın ben bıraz daha beyın takmıyım
Ya sız herşeyı bırakında YEKTA yı nasıl geçtım ama ahahuahuah :hahaha::hahaha:
Harbiden sen yektayı nasıl geçtin? Yekta hevesini al diye basmamıştır lan.
ben yektadan fazlasıyla umutluydum :D hatta yekta ile birlikte bunla dalga geçiyoduk :D
hatta biraz daha soğusun durulsun diye bide cecoyu çağırdım subiyi :D
adam ballı abi :D
Maşallah :D bide videolar açılsa tam süper olcak yaw :D
Hepsine maşallah.. Herkesin dediği gibi mehmet hızlı başladı fena gidiyor sanırım typer alması
en çok yiğit'e yaradı 7/24 deneyecek adam çıktı :D dün gece bayağı zevkli geçmiş ertesi
gün ezanla kalkacak olmasam katılmak isterdim . tekrardan maşallah araçlara..
ya ayıpsın kardeşim mustuyu ben alıyım gokıyıde sen :D sonra ben sneınkını 15 lıraya alıyım hahaha :D ewet senınle denememız lazım bır kez daha ayıp oldu valla sana :)
ama sız herşeyı bırakın ben YEKTA yı nasıl geçtım ahah :hahaha::hahaha: (not: bundan sonra bu konumda bu cumleyı hep yazacağım :) )
Mehzente naber desen :D deneyelimmi diyo çok iyi :D
maşalalh tekrardan