yapmayım uzunumun üstüne gitmeyin adama zorla mini parçalatçaksınız sonra sökücek sağını solunu!
Printable View
yapmayım uzunumun üstüne gitmeyin adama zorla mini parçalatçaksınız sonra sökücek sağını solunu!
yektanın aracında dun bı sorun wardı yurumuyordu sankı, ama memo nasıl gectın yektayı ya:D
Ya yekta sokerse bende sokerim sonrada icinden gecerim ahaha /D ulan yekta konuyu nie misafir olarak izliyorsun :D:D:D
Yiit sende git exelde biraz daha ugras dyno ciktisi ayarla 230 beygirlik ahuhahuha :D
selamın aleykum butun araclara masşlah allah kaza bela gostermesın...madem bu kadar arkdas burda toplandınız konunun altında bılmem kac kısı konuyu ızlıyor yazıyor profılımden actıgım konulara bakarak satılık ılanlarıma göz atabılırsınız sımdıden tesekur ederım ıyı gunler
:hehe::hehe::hehe:
Mehmet Vtecden düşmüyor Yağına Baktırmayı Unutma :)
maşallah typerlar şahlandı gene:D
pazar sabahı 3:30 da yattım ertesi sabah 8 de kalktım ufaklık kalkınca sabah 6,30 da kalktım ise geldim siz nasıl dayanıyorsunuz bu tempoya yaw :)
Bekar adamız biz ondan olmasın :)
bu arada rollingde haftalık belli bir kotayı geçene indirim yapan istasyonlarmı var :)
dün arbamı ayarladım geldim denemeye ama tarığı göremedim :D
Muharrem tarıgı ne yapacaksın benle denesene :)
way arkadaş ne konu olmuş mehmet sende tayyar alemine bir girdin pir girdin helal olsun en son evi satıp bi tayyarda ben alcam :D:D:D:D
Yektayi cok fena gectim cemle ne olcak merak ediyorum :D
Mehmetcim sen Yektayi nasil gectin hakkaten bi anlatsana gecenin basinda demedinmi Yekta sen gaz pedalinin altina paspasi sok deneyip video cekelimde arabanin piyasasi artsin diye??
Senin hazin sonun yaklasti Mehmet Type-R i aldiginda Yekta ve Cem kardesim diyodun bak ne hallere dusurdun cocugu sen daha fazla hizlanmadan seninle bi 4 kisi deneyelimde sonra susturamayiz seni ahahah
yektayı nsl geçti ona şaşırıyorum ya:D:D maşallah walla b.evler aracı olsn o kdr:P
Ya ben sızın gıbı ınsanları anlamıyorum arabanız turbo ve siz atmosferık bır araba ıe denemek ıstıyorsunuz lutfen az mantıklı olalım! Ayrıca ben o tarz ışlere kalkışmam sayın cupracı cem gucum yetıyorsa gecerım yetmıyorsa gecılırım..ama tabıkı mantıklı arabalar ıle denemk gereklı stndart cupra getırın bana o zman....
Nası beğendınızmı tam bır typercı olmuşmuyum sonunda zuhauhauhauahuaha 4 gunde bu kadar çalışabıldım dersıme :D:D
ya herşey bır yana ben YEKTA ILE YİĞİTİİİ cok fena gectım be :D:D
benim arabam atmosferik denermiyiz :D
arabam sana kurban olsun seni görmeye gelicem :D jamda şükür üde özledim :o o beni her ne kadar sevmesede :o
gelicem yanına kıvrılıcam sonra gecenin bir yarısı uyanıp özürdiliycem :D
ya herşey bır yana ben YEKTA ILE YİĞİTİİİ cok fena gectım be :D:D[/QUOTE]
ah yekta ah :D:D bu duruma düşcek adammıydın :P ben sanıorm 5-6 boy geçio typerları :D Kırmızıya bulandın gece gliba:D
Sizin ikinizdende nefret ediyorum sabahin korunda bir olup karambol cektiginizide unutmadim gerci Hakani ninja turtle gibi ucurttum ahah
Mehmet simdi birsey soylemiyorum seninle yuz yuze gorusucez muzlu yogurtunu yerken !!!
http://www.inci-lay.com/data/media/1...ional_Flag.gif
Bu hangı plakaı araç bılen varmı zuhauahuauhhahu :D:D:hahaha::hahaha::hahaha: