olum adam şok geçiriyo mehmet saplayacam derken biz yektayla dalga geçiyoduk bu neyin kafasını yaşıyo diye :hehe: adamda dumur oldu :D
cümlemize kankam :icon_tup: kiloda olmasa hiç göstermiyom demi :hehe:
Printable View
olum gırmeye yuzumu var sabahtan berı mısafır olark ızlıyor konuyu sen benım avatarıma baksana zuahuahuahha yektayı ılk ben gectım zuahuahha :D:D
ya herşey tamamdafena gecıdın be yekta :D:D
ahuauahuahau kımın kafa yasadığını gorduk tavşanımmmmm :D:D:hahaha:
:D :D :icon_tup:
Ok :icon_tup: Parsellemişsiniz karşıyı :D :D :D Saolasın abicim sizinde başımızın üstünde yeriniz var her zaman :icon_tup:
Mami abi adresini bana pmler misn sana getirdiğim pişmaniyeyi Suat abi çorladı :D :D :D Sana kargo yapıyım :D
ya ben memonun avatarı cözemedim, tıkırdan bi açıklma yapsanız, o kırmızı noktann yekta ıle baglansımı war:D
bence sabah erkenden özgünün tepesine çöktü :D
ahuauahauha yektayı ılk ben gecmedımmı :D:D:D
ahahahahhahaha yataktan dusmesın o moruk ruyalarda dolaşşsın :D
pekı en bombasını solıyımmı benım araba onarda sımdı boy boyy gecıomus enı ole vıdeolar cekıyormus sefa suruyor benımkını gaz bastırmıyordur ona o :D:D:D:D
cengiz sen ne devir dönüyosun kanka bide bana öyle gelmiş olabilir ama zayıf çekiyon fitesleri kıyamıyon pek :D sen ver hacı bana subiyi takas edelim cillop gibi alfayla hauhau
mehmet yektaya sardı bende alana kadar subiyi sana saracam her mesajın altında :D
yaz geldi ya artık paso roll sezonu olur bizde kendi halimizde takılırız nereye gidiyor şu beygirler bilmiyorum ki
yiğit kardeşimde bana nasıl rolling yapacağını öğretiyor aama neyseee :)
masallah mehmet abi tam bir type R ci olmussun :)
Yiit abi son görüsmelerimizden sonra tekrar düşünücem bu video kafamı karistirdi :D
yaw kanka para harcamak deılde ıste sonu olmayan bı yolculuk ya walla eskı hevesım yok gecebildiği kadar arac gecsın;) bugun mehmetı gecıosun yarın ahmet gelıp gecıp gıdıyor pıyasada ahmet mehmet cok hangı bırıyle ugrascan??? 500+ rollıng olcak bakalım sonucu cok merak edıyorum, delı paralar harcanmıs delı güçler var ortada...
olum yekta bide bütün gün cila yaptı arabaya rüzgar aksın gitsin diye :hehe:
beyler ben kacıyorum aksam ıcın benı ararsınız, gökide ve mustuda no war arayın geleyım.
cumleten ıyı aksamlar...
Bu aksam da mı beraberiz? :D
Mehmet 2dir arıyor :)
mehmetciğim güzel kardeşim nasılsın
Valla ben de trafikteydim 2 saattir hic cıkasım yok :D
memoşum demin telefonda moralin çok bozuktu noldu niye keyfin kaçtı?? :) bi derdin mi vardı paylaş bizimle :D :D :D istersen ben yazayım :D
arabamda birşey vardı veya yoktu sonuçlar ortada bahaneye gerek yok ama geçtim diyip çamura yatma şimdi burda.. maşallah canım araban güzel gidiyor zaten içerden bi fazladan ciğeri var sanırım :D:D yanyana gidiyoruz üstüne ben makasa filan giriyorum :)
ayrıca makaranında bokunu çıkarma kan çıkar akıllı ol :D
sabahtan beri okuldayım şimdide istanbul garajdayım senin arabanla acaba neden?? :D
yekta
yekta yardınmı yoksa :hehe:
hauhauhau yekta adamın arabasını sabotemi ediyosun :hehe:
hahahahha yok ya ben bişi yapmıyorum kendisi bizden birşey rica etti de onu yapıyoduk :D dimi mehmetciğim? :)