Mehzent Merter Mc'de oturuyodu az önce Teyb'i açmış ilk aşkım sevgilim liselim benim dinliyoduLise Servislerinin önünde
![]()
![]()
Mehzent Merter Mc'de oturuyodu az önce Teyb'i açmış ilk aşkım sevgilim liselim benim dinliyoduLise Servislerinin önünde
![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
2.0 arabayla adamın 1.6 arabasının yanında gitmeye çalışıyo utanmadan bide buraya gelip Yektayı geçtim diyo yazık valla yazık gençlik nereye gidiyo böyle![]()
Ya adam bu kadarmı gaz olur Mc'den bi çıktı direkt 1-2 kesici yapıyo ahahhahaa sonra zort trafik durdu önünde yürüyerek geçtim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Mehmetin Specler nedir bilen varmı![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
EKEnin anahtar 1 haftadır puntonun torpidodaymıs, yeni farkettik
O da mustu aradı arabanın anahtarını bulamadım dedi de o zaman dank etti
Bilsem haftaici her aksam cıkardım rollinge haha
Az önce de yekta aradı karsıya geciyorlarmıs mehmetle, cok gec olmadan bulusuruz artık![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yağmur bulutları kol geziyor
uğramaya çalışırım ataşehire![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Soner yolda, punto caglayanda
Gelsin de bi anahtarı alır bulusuruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)