aaaa rezalet :D
Printable View
yok la şaka yapıyom 2 kere adam gibi deneyebildik onurla ikiside bu başka video yok :)
1 denem yaptık ondada bya gttk glnce bkıcam ben 2 taneyms 3bınde bastırıyosun adam break merak boost yapıosn dur sen alıcam havanı
hauhaua onur la öğrenemedinmi erayla denerken hayatta onun suyuna gitmeyecen :D :D
Maşallah bütün araçlara kev güzel gitmiş,
Maşallah..
K Cupra : Yazılım , Komple Egzoz , 1.2-1.3 cont
KEV Cupra : Yazılım , Komple Egzoz , 1.5-1.6 cont ,Pompa ,Intake kit , Intercooler , Methanol
maşallah herkes en hızlı cupra olmuş ama uba nın adı bile geçmemiş :)
bu saydığınız araçlar içinde uba'yı geçen varmı acaba ?
fatih kanks maşallah kev e
maşşallah bütün araçlara....
Ne cupraymış herkez en hızlı:)En yavaş ben kaldım galiba:)
maşallah tum araclara.
kev ne kadar hızlı merak ediyorum stock bir m5 ile yakın yuruyebilirmi merak ettim?
şimdi izledım:D tahmın ettıgım gıbı 2 de 3 bınde bastırdıgını koymusun amacım polemık yaratmak degıl ama keske 3 te turbonun spool olmus devrınde yaptıgımz denemeyıde koysayımısın ıyı olurmus arabamda gt28 turbo var 1 barda ayarlı avans fln vurdu ısındı anlam veremdm eksıkelrımı gordum ıyı oldu. eray abı bu arada sagol hakkını vermıssın konunun:D
polise kapak iyi olmuş
http://img313.yukle.tc/images/4175c03956.jpg :D:D
bu arada yok nokta oldum yok 2 de alt devirde bastım :) ulen onur gt28 li subaru ile deniyoruz ve 2.vites basıyoruz 4x4 arabayla :D ilk başta sana dedımki kendi devrine ayarla benı çektin 2.vites 6000 devire zaten devir bitiyo 7200 de :D napiyim biraz daha in aşşa dedim öle bi diyosuki sanki 1000 devire çektim :) dostane deneme yapıyoz olm altı üstü yok zevkine bastık 2.vites olan denemede biz geçtik 3.vites olan denemede kafaburun gittik farketmez kardeşim benim gel bu gün gene deneyelim sen geç :) sıkıntı yok yani 2video var senle 2sinide koydum başka denemedik ztn nie bukadar bunalıma girdin anlamadım valla
Kev le geçenlerde kavacık girişinde karşılaştık,kenara çekip sohbet ettik biraz.Benden tek farkı methanol galiba.Denemek isterim müsait bir zamanda.
bu akşam bizde denemek isteriz ozaman bütün cupralar gelsin
ZD UBA FM KEV vs vs güzel ak kara çıksın ortaya :D:D
Bu gece olmaz malesef ailece yemek modundayız biz ve ehliyet olmadığı için hafta sonları ben çıkmıyorum.Ama önümüzdeki hafta içi bir gün olursa seve seve gelirim.