ve aykut abi sahalara geri döndü:) "passaturbo1"
Printable View
ve aykut abi sahalara geri döndü:) "passaturbo1"
masallah cupra ii gitmis bu arada kick bozerin subrnn tam specleri neler bilen varmı???
Eraysa kullanan rollignte her türlü kolpalık beklenir ondan.:D
Cupraya maşallah dolu dolu yürüyor.
masallah aaclara..Uba'yıda yabana atmayın be arkadaslar..evde amelıyat oldum yatıom 1 haftaya donucem yollara denerız bakalım yıne....:D:D masallah fatıhım arabana :D
maşallah güzel denemeler olmuş
anladım peki simdi bi egzntk bide basınç lazım bnece motor içi sotck deil dimi çünkü masallah 1 bara ragmen ii gtms biraz daha iilestrmeyle güzel sonuc alırsn gb gelio...
onurcum sizin çektiğiniz videolarıda izleyelim cuprayı dışardan izleyelim
motor ıcı stock degıl kapaklar stock ufak tefek sorunlar eksıkler var onlarıda halletıgım zaman daha guzel olur eksıklerımı gormek acısından guzel oldu
abı vıdeo cekemedık avans vurdu ısındı cok araba bıraktım bı ısınma sorunu var sonra zaten kovalamaca oynadık bılıyosun
bunada cevap verım gormedım :D 4 bınde ayarladım devrı 5500 dedın 3 bınde ındım :D bırakta dolmasın turbo denerım sen oldugun ıcın denerım lan araba sogukken ısrar ettın kırmym senı dıye bastım kı oldurseler yapmam sorun o degıl turbon dolmadı bılıyorum sen dedın demene ragmen vıdeo koymana bozuldum ılk basta ama suanda sorun degıl canın sagolsun
olum bütün polisler sana kitlenmişti zaten o kırmızı varya o kırmızı ah onu yakalayamadık diyolar auhsduashdusa :D
bu otobanda eskiden polis derdi yoktu ya:D kameralar cıktı mertlik bozuldu :D ilk 2007 yılında hortumum patlayınca yakaladılar oda acıyırakbırakmışlardı:D...kavacığı bile kapatmışlar nerde rolling yapıcak bu genclik :D