bugun buldum bunu ralli arabasini piste sokmuslar, fena olmus
treadwear ı azaldıkça tutunmasıda artıyor dimi desenin önemi pek fazla kalmıyor heralde
kumho ku31 320
yokohama s drive 300
toyo t1r 280
hankook rs2 200
yokohama parada 310
falken rt-216 200
Federal 595 RS 180
Federal 595 RS-R 140
Federal 595 evo 240
Bridgestone RE001 Treadwear 220
michelin energy threadwear 490
michelin pilot sport 220
goodyear eagle f1 gs-d3 280
yokohama advan 180
toyo r888 100
yokohama a048 60
bridgestone re050 140
pirelli p zero rosso 220
bunları buldum
hankook rs-2 alıcaktım siz ne tavisye edersiniz lastiğin çabuk bitmesi önemli değil senede 7 000 km filan yapıyorum![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Süper yarış olmuş, bu organizasyonlar avrupa'da başladı gene Amerikalılar isin rengini değiştirdibüyük turbolu, cage olan modifiyeli güzel tune edilmiş araçlar.
Gün sonu en iyi resmi tur zamanları var mı? yada takip edebileceğimiz bir site?
http://www.speedventures.com/results/Default.aspx
tarihi 04/11/10 secersen sonuclari gorebilirsin pazar gunu icin..arabalari/lastikleri incele.. S2000ler cok hizli
evo/wrx challenge'da 3.olduk..
bizim WRX (sokak lastikleri ile) 1:57.188 donuyor burayi
R888leri denemistim 2 sene once ama optimum sicakliga getiremedik, sure kisaydi gun sonunda..yokohama advan AO48'lerin takliti gibi geliyor bana..
sokak klasmanindaki en populer lastikler
Falken RT615 - 200
Dunlop z1 star spec - 200
Yokohama AD08 / RE050 - 180
Toyo R1R - 140
gunluk kullandim ben RT615'leri, lastik cabuk bitiyor, hala et kalinligi var ama sicagi yegidi zaman aptallasiyor, en fazla 4-5 isinma sogumadan sonra kaymaya basliyor. Dunloplar su an arabanin ustunde gunluk kullanim icin, cok cok iyi.. pisttede is yapiyor, antremanlara bunlarla ciktim 2:05 gitmistim. AD08 bence en iyi sokak lastigi, bunlari Tarzan istedi sokak klasmani icin, R1R daha yumusak olmasina ragmen tercih etmedi.
mod / unlimited klasmani
Nitto NT01
Toyo RA1 ve R888
BFG R1
Hoosier R6
Michelin pilot sport cup
Yokohama AO48
unuttuklarim olabilir ama tepede bunlar var..
günlük kullanım ama normal kullanmam yani ulaşım amaçlı pek kullanmamyol tutsun diye bayağı bir parça aldım
bilgiler için teşekkürler benim arabamda lastik ölçüsünde problem oluyor 195-45-15 veya davlumbazlarla oynayarak 195 50 15 olabiliyor mesela re050 yok rt615 bnm ölçümde yok ama re001 (220) var filan
ben araştırmaya devam ederim forumlardan filan tabi en önemli unsur bende lastiğe max 1000 tl verebilerim kargoyuda çıkartırsak 100€ max olmalı tanesi su kanalları olması lazım sonuçta normal giderken aniden yağmur başlayabiliyor ama erken bitmesi önemli değil 10 000 -15 000km gitsin yeter
hımm hankook rs-2/rss, federal 595 rs-r a ne diyorsun
şimdiden teşekkürler lastikler hakkında bilgi sahibiolan insan bulabilmek neredeyse imkansız
Cok iyi, masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
sana 200 civarui treadwear lazim bence, tam uyuyor kullanma tipine.. 15000km rahat gider..iyide yol tutar kuruda islakta. TRde hazirda olan bir lastik almani tavsiye ederim, hangileri satiliyor orda bilgim yokfederal RS-R kullanan varmi? RS icin 180 treadwear demis, gayet yeterli bence.. ikisi arasinda kararsiz kaldim..lastik bilgisi olan var aslinda ama paylasmak istemiyor bazilari
![]()
Benim mazda 2 195-45-16 stok toyo proxxes ile geliyor merak ettim treadweara baktım 200 yazıyor. Bu bilgi çok yararlı lastik seçerken buna göre alıcağım.
Genel olarak baktığımda belliki Corvette Z06 56.505 yapan araç sanırım iyi bir araba, sonrasında sanırım araya eski Z06'lar girmiş
S2000'ler bildiğin şaka yapmışlar çook ilginç ama en başta biz araçların Fren setting'leri bilemiyoruz.
Bilekli Porsche pilotları yoktu sanırım, araya birde ZR1 girse harika bir gün olurmuş.
Eğer sorun olmaz ise evo/wrx sonuçlarını koyman mümkünmü? Direk göremedim subaru-mitsubişi kapışması çok güzel anlaşılmış olur.
3.'lük için Tebrikler.
abi tr de bnm arabamda alabileceğin en iyi lastik bridgestone re001 hatta kullanan bile yok millet kumho ku31- toyo t1r takıyor en iyi ihtimalle
diğerlerini ingiltereden getirticektim tekrardan teşekkürler bilgiler için ben araştırmaya devam edip en iyi kararı vericem
ama senin dediklerini ele alırsam re001 iyi gözüküyor
Sevindim valla
Aracım gayet güzel yol tutuyor ben çok memnunum ancak aynı lastikten memnun olmayan trde bir sürü mazda kullanıcısı var.Toyo dandik yok çok sert ıslakda kayıyor gibi yorumlar yazmışlar. Bilindik markaları öneriyorlar. İnsanları yanıltıyorlar.halbuki araçtaki lastik trde alıcağı fiyata göre en kaliteli ve yumuşak lastik. Anlam veremiyorum. Bu arada 3. için tebrikler.
Toyo için fiyat listesi ekliyorum. 4 aylık bir liste.
http://www.toyoabdulkadirozcan.com/u...stesi/toyo.htm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)