vti ruhlu vtec2 :D
206 gtı bu kadar pasıf bır arabamıymıs yavv :D
(honda ve pug kavgasının fitili ateşlenmiştir :D :D)
Printable View
vti ruhlu vtec2 :D
206 gtı bu kadar pasıf bır arabamıymıs yavv :D
(honda ve pug kavgasının fitili ateşlenmiştir :D :D)
maaşallah emre....kazasız belasız.....fişek gibi olmuş gerçektende....
bide şu bordo ile bi dene de merakımızı bi gider yahu....
Maşallah Emre abi çok güzel gitmiş :)
maşallah II çok temiz yürüyor bursaya skunk emme gelmişti onla ies emmesi arasında çok fark var mı?
sağol ilkerim :) seninkinede maşallah akşam attın yine zımparanı :D
abi satma yaw boşver niye satçan ne güzel yürütüyoruz işte :D stock vtecle yürütmeye kadar yolu var :D
amin sağolasın
amin sağol çağrı. plakalık lambaları beyaz aslında ama sanki videoda mor gibi falan duruyo :D yada burda başka bi ima var ahaha :D
sağol teşekkürler elimizden geldiğince yürütmeye çalışıyoruz :)
la bırçet bikerede verme ateşi emi :D
sağol serdar teşekkürler. bordo ile denicez ama araç şu an bekliyor. birde ufak bi problemi var ufak bi kaza yaptı arkadaş o yüzden biraz daha ertelendi ayar emme işi falan :)
sağolasın emir teşekkürler :)
teşekkürler. skunk2 ile arasında fark var tabiki. fakat skunk2 emme bizim arabaya girmiyor, yani motorla ateş duvarı arasına sığmıyor. ies emmesi yaklaşık 28 cm, skunk2 ise 34 cm falan, keşke olsada skunk2 taksaydım :)
merak edıyorum sonu nereye varcak bu arabanın kardesım :)
bırcet nos basıp basıp mıllete verıon ayarı mıllette araba gercekten cıgerlı falan sanıo, normalde sen ne yaparsan yap arabaya 206 gtı yı gecebılırmısın yavv :D
:D olum du lan çıkarma herşeyi günyüzüne :D
si vtec iddaa koysaydı ozaman görcektik nosu hahaha :D
ben dedim ilker geçer bu arabayı diye akşam gördük geçti :D
ben ilkerlede denedim çünkü clc maşallah bi başka gidiyo namıssız :D
yav sen 206 gtı gecebılcek adammısın allah askına :D
yusuf; emre doğuştan nos'lu :D :D tüy siklet spec :D :D hafiflikten götürüyo :D :D
Ben biliyorum bu 206'yı zamanında çok fırçayla yıkadılar gitmez tabi leş bu yoksa sizi nokta eder :D :D :hahaha:
Maşallah 2 aracada arabanız çok güzel yürüyor.II leri yürürken görmek çok güzel kesinlikle uğraştığınıza fazlasıyla deyiyor emeğinize sağlık :icon_tup:
zaten 206 gtı cı 100 kg falandı yoksa emre ımkanı yok gecemezdı gtı falan :D
maşallah çok güzel yürüyor.
maşALLAH mükemmel ya bu gti farrika cıkışı hatalı :D:D:D yazık değilmi hatalı arabalarla deniyip buraya ekliyosunuz:D:D:D