vti ruhlu vtec2
206 gtı bu kadar pasıf bır arabamıymıs yavv
(honda ve pug kavgasının fitili ateşlenmiştir![]()
)
vti ruhlu vtec2
206 gtı bu kadar pasıf bır arabamıymıs yavv
(honda ve pug kavgasının fitili ateşlenmiştir![]()
)
maaşallah emre....kazasız belasız.....fişek gibi olmuş gerçektende....
bide şu bordo ile bi dene de merakımızı bi gider yahu....
maşallah II çok temiz yürüyor bursaya skunk emme gelmişti onla ies emmesi arasında çok fark var mı?
sağol ilkerimseninkinede maşallah akşam attın yine zımparanı
abi satma yaw boşver niye satçan ne güzel yürütüyoruz iştestock vtecle yürütmeye kadar yolu var
amin sağolasın
amin sağol çağrı. plakalık lambaları beyaz aslında ama sanki videoda mor gibi falan duruyoyada burda başka bi ima var ahaha
sağol teşekkürler elimizden geldiğince yürütmeye çalışıyoruz
la bırçet bikerede verme ateşi emi
sağol serdar teşekkürler. bordo ile denicez ama araç şu an bekliyor. birde ufak bi problemi var ufak bi kaza yaptı arkadaş o yüzden biraz daha ertelendi ayar emme işi falan
sağolasın emir teşekkürler
teşekkürler. skunk2 ile arasında fark var tabiki. fakat skunk2 emme bizim arabaya girmiyor, yani motorla ateş duvarı arasına sığmıyor. ies emmesi yaklaşık 28 cm, skunk2 ise 34 cm falan, keşke olsada skunk2 taksaydım![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
bırcet nos basıp basıp mıllete verıon ayarı mıllette araba gercekten cıgerlı falan sanıo, normalde sen ne yaparsan yap arabaya 206 gtı yı gecebılırmısın yavv![]()
olum du lan çıkarma herşeyi günyüzüne
si vtec iddaa koysaydı ozaman görcektik nosu hahaha
ben dedim ilker geçer bu arabayı diye akşam gördük geçti
ben ilkerlede denedim çünkü clc maşallah bi başka gidiyo namıssız![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
yusuf; emre doğuştan nos'lu![]()
tüy siklet spec
![]()
hafiflikten götürüyo
![]()
![]()
Ben biliyorum bu 206'yı zamanında çok fırçayla yıkadılar gitmez tabi leş bu yoksa sizi nokta eder![]()
![]()
Maşallah 2 aracada arabanız çok güzel yürüyor.II leri yürürken görmek çok güzel kesinlikle uğraştığınıza fazlasıyla deyiyor emeğinize sağlık![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
maşallah çok güzel yürüyor.
maşALLAH mükemmel ya bu gti farrika cıkışı hatalıyazık değilmi hatalı arabalarla deniyip buraya ekliyosunuz
![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)