izoyada cenke de maaşallah çok güzeldi denemeler bugün,,,,zevkli bi birgün geçirdik umarım o listedeki plakaların hepsine ceza gönderilmez diyorum...........
Bence hepsine ceza için deilde asayis ve herhangi bir sıkıntı olursa ilerde bulunabilmesi için alınmıstır.. bicok yerde plakamız alındı bu tarz oncelerde ama hiç ceza gelmedi.. Genelde ceza yazacaklarına orda yazıveriyorlar![]()
Bende sanmyorum ceza göndereceklerini.ama oradakı polıslere hak verin mesailerini otobanda geçiriyorlar sırf ıhbarlar anonslar geliyor diye.
pist olayını çok konustuk gidin pistte yarışın dıyorlar
ama buraya gelmeyın dıyorlar![]()
sökük plakayla yakanlanmanız halinde olay direks avcılık oluyor aman diim sakın sokmeyin ve öyle yakalanmayın tecrubeyle sabittir![]()
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
Maş araçlara çok güzel deneme olmuş kazasız belasız ...
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
sokuk plaka sakat, hele sahte plaka falan aman diyim buyuk suc. Hizdan yakalanirsan en fazla araba cekilir, digerlerinde suc kisisel olur.
yeni emniyet mudurleri ile bu isler cok zor, emniyet teskilatini cok seviyoruz, destekliyoruz ama onlar bizi bu ara pek sevmiyor. Gecen gun hyundai ile cevirmeye girdim istanbul yolunda, polis bana torkcu senin hyundai ile ne isin var dedi. Dumur oldum
Ah guzel bir pist olsa, yollarda yaris yapilir mi ya, bence guzel bir pist yapsinlar sonra sokakta yarisirken yakalanan arabayi direk hurda etsinler ama olmayan pistte gidin yarisin demek sacmalik.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
İşe bak...
Cüneytin arabası calınıyo, öyle standart olmayan bi araba, trafikte direk göze batacak bi araba.. Aylarca onu bulamıyolar..
Ama işlerine gelince hangi arabanın nerde nasıl yapıldıgını, nerelerde gezdigini cok iyi biliyolar....![]()
gecen gece beni cevirdiler
bir polis digerini cagırıyor guluyolar dedim ne odlu sen bu eksozla nasıl geziyorsun dediler
dedim sizin yuzunuzden cinnahı cıkamıyorum egt yukseliyor dediler bizim sucumuz yok basımızda bir herif var gordugunuzu alın para toplayın tuccar gibi bakıyoruz saga sola adam böle deyince diecek birsey bulamadım balığın başı böyleyse sonu nasıl olur Allah bilir
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
ayrıca 2 tane spor aracım var ama gündüz akşam çıkamıyorum korkudan
hep gece spec malesef![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
güzel denemeler olmuş ama polis olayından dolayı iiki gelmemişim diorum bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım
Stock
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)