kılıfına uydurmak için demiştirler belki :soru:
Printable View
alakası olmasada bence en vtec 106 yı gecıcek gıbı yuruyor.
yaw bide bu videodaki 106 ile konuyu açan 106 ile alakası yokken video sana nasıl ulaşıyoda konuyu açıyosun ?
hadi konuyu açtın birisi gönderdi videoyu 106 nın deneme ile alakası yoktur u kim söyledi ?
deli, kuyu, taş ve 40 akıllı 4 lemesi yine sahnede :hehe:
bu video kaldırılsın tekrar istenildiği zaman her iki tarafta müsaitken yeniden denensin.. uzamasın konu..
EN vtec şu an "hazır ve nazır" garajda yatıyor sadece rollinglerde çıkarıyoruz günlük kullanım da stock araç kullanıyoruz.. denemek isteyenler haber versin konuya yazsın arasın pm atsın vs..
106 ile witek deniyor ama diger vitek video konusumu oluyor simdi?
imhotep yalan soyluyor yani?
bu video ilk deneme !! ben kornayı duymadıgımı soyledim !! hazır nazır beklemiyoruz insanlık hali duymadım dıyorsam oyeldir benı bilen bilir teneke parçası skımde dgil...
ve ikinci bir deneme daha oldu 106 ile en arasında orada ben onlerindeydım bunlar 2 de bastı bende 3 te bastım keyfe keder.. deneyecek adam yanlarında basar burak bey yanımdan geçerken bana byby yapıyor ardından da sen onden bas ben arkadan gelirim diyor.. benım rahatsızlıgım langır lungur bu vıdeonun o mevzulardan sonra tasak geçer gibi buraya koyulması.
mur_89 olayı geçmek geçilmeye cekme canımı sıkma benım..:mad:
Abi alakasız olcak ama senin arac dolu değilmiydi söküldümü ?
valla denemelerden sonra tartışmak farz herhalde...
keyfine sıkılmamış anlaşılan :(