burak tebrıkederım dostum sana yakısan budur :icon_tup:
Printable View
vay arkadaşş.. bende vtec alcam :D
ben hala almadığıma pişmanım :D
taraf tutmuyorum ama özgür abi burak sen ben sıktığımız gece sn sonradan yanımıza geldin biz 2 kişi sen tektin gerisi video varsa koyulsun zaten
EN vtec beni beklermi acep :)
Yağ akan vtec iyi gidiyor amca. Kırsam rahatlayacağımda kırılmıyorda sürekli yağını tamamlayıp devam ediyorum. :)
Abi şaka bi yana 5000 devri geçmiyorum çok nadir vtec açıyorum yanlız yinede sorayım her gün yanığı kontrol ederim hiç eksik kalmaz yatak sarma riski nedir bu durumda. Vtec açtığımda mavi duman atıyorum vtec altı sorun yok.
yataklarin bozulduktan sonra yag ne koyarsan koy sarar :)
Tamamdır ben mümkün olduğu kadar az kullanıp yakında motoru açtırayım.
Vay be Özgür abi ile Burak denedi ha :) Maşallah araçlara fark biraz fazla olmuş Specler o kadar ayrı mı?
Konuyu baştan sona okuyup yorum yazmamıştım ama aralarda olaylar değişmiş ilk postum dikkate alınmasın...
Konunun tamımı ile yorum tekrar yaparım
lan kel şimdi benim anlamadığım bişi var sen niye çirkeflik yapıyosun ağa adam nasıı yasladı :hehe:
yaw olum uzatmanın manası yok burakta bizim kardeşimiz bende kendi namıma bana bi terbiyesizliğini haşa görmedim ;)
biz bile birbirimize yapıyoruz o muhabbeti geçerken :D oda samimiyetten yapmış vede demiştir Allah bilir senin kafanda güzeldir o akşam :hehe:
ver bana arabayı ben bi deniyim burakla :D benim yanıma emre binsin onun yanınada Eray :hehe: