maşallah maşallah çapa pata nights:P
maşallah maşallah çapa pata nights:P
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
maşallah ...![]()
butun araclara masallah,kazasız belasız.. ahmetın hatası tam bıtmemıs aracla denememek lazımbıtınce baya hızlı olur dıe dusunuorum..
erolun aracıda daha ayarsız ama + parçaları araçta değil dükkanda duruyorher ikisinede maşallah,bitince güzel olacaklar
![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
anlamadığım yine aynı replikler arabam hazır değildi ayarı yoktu vs..vs... diye uzayıp gidiyor . o zaman denemede ne işin var ....![]()
ortalıkda yanlış anlamalar olabilir arkadaşlar..
arkadaş bana dedi zaten arabamla ilgili sorunlarım var diye.
2-3. vitesler basabilirim anca,4. vitesimle ilgili sorun var bende ok dedim. (deniyecek arac fazla olmadıgından)
ölesine denenmiştir kısacasıda...
ama ileride 2 arac da eksiklerini giderince potansiyel birer rakip olurlar
bu arada iyi dilek dileyen arkadaşlara tşk.ler![]()
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
seni tebrik ederim, ilk mesajindada bunu belirtmistin ama yine ustunde durdun anlayamayanlar icin.
Diger arkadaslar sanki oyle bir hava yarattiki adam yarismaya gelmis, gecilmis sonra arabamda sorun var demis. Adam zaten bastan simdi denemeyelim, aracim hazir degil demis ama sen demissin problem yok maksat muhabbet onun uzerine denenmis.
Bu arac gunluk bir araba adam izmirden antalyaya esiyle tatile gecerken ankarada iki gun konakladi ve o arada turbo, intercooler vs takildi, marsa basti devam etti. Oyle 3-5 ay araba yatipta setup yapilan bir araba degil. Marsa basmak icin ayarci kayarcida beklemedi bindi gitti.
Diger bir mevzuda Yaris arabamiz 4.9 saniye 100-200 gidiyor daha hizlisi varsa izmirde ciksin koysun dbn i ondan sonra yapanlara, takanlara yani bana ne isterse desin. Dbn le olmaz yolda ivir kivir deyen buyursun draglara gelsin. Hepsine be diyen sussun otursun![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
tatli rekabet dozunda dalasma iyidir
ben iki ceker yapicam zaten, baktim 4 ceker yapan yok.
benim tepkim adamin direk video basliginda durumu belirtmesine ragmen direk tayfa olarak elestirel sekilde takilmaniz, gereksizdi![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Neyse dediğin gibi olsun yaparsan önden çeker bişey güzel izmirimizin güzel asfaltınna bekleriz herzaman dostane denemeler yapmak için
Izmirde awd zor tutunuyor siz fwd yi cok iyi yurutuyorsunuz benceAnkaraya gelin siz asfaltin krali ankarada izmirin yaninda vht li gibi kalir. Ahmetin arabasi yaris arabasi vs degil, gunluk kullanilacak keyifli, huzurlu, zevkli bir araba, is gectim gecildim vs ye dokulmeyecek ise ayarlari vs bittiginde dostca denemenizi rica ederim. M3 turbo ile videolardan izledigim kadari ile yururken o setupta zor ama izledigim hondalar ile keyifli olabilir.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)