cumartesi sabahdan ordayım zaten kanka arabamı özledim valla
ya cengiz valla ben bişe anlamadım 2 gündür işteyim açıklarmısın fn2 mi AC yi geçicek ?
(fazla çalışmak bana yaramıyor)
ben yine bişe anlamadım senin Mugen olan EP3 ünden hızlımı bu Fn2vay anasını sayın seyirciler
![]()
Anladım sonunda
Fn2 ler artık hızlandılarsa bilemem ama halen benim gözümde gitmiyorlar, hızlanırlarsa iyi olur gözüm alıştı artık hoşuma gitmeye başladı, denensin görülsün sonra yorumları yaparız.Adamlar deneyelim geçemez diyosada vardır bi hikmet, kazasız denemeler, tabi gönlüm 106 dan yana
benim uyumam şart![]()
kardes ben cok gordum rahat ol fazla atıp tutma, 5senedır gazlıyorum ben typerla mamıde arkadasım burda gergınlık yapma ac gecıcek ep3 var cok hemde gecer, bız amacımız fn2 denemek kım gecer kım gecılır sorun yok ok fazla uzatmayın c.tesı gunu mamıye soylerım denerız fn2 le![]()
fn2 ler ortalarda yok deniyor, araba yapıyoruz ortama taze kan katıyoruz herkes eglensin diyoruz, yine bi gruplaşmalar, dalga geçmeler falan, nedir bu ben anlamadım, seviyeli yazalımki denemelerden sonrada muhabbet aynı şekilde yürüsün
TeamPASAOGLU
kardeş bak clıo sport dedıler stok ep3 gectım alt devır dedıler gectım 106 vardı 106da gectım zamanında, sımdı ac, heders egsoz fılıtrelı typerı 2boy gecıyo dıye aglayalımmı nedır oda 220kadar mamının 106 guzel bellı arabada emek varda sızın tavırlarınız hoşdegıl typer aşalama nedır, denerız fn2 goruruz sunuda eklıyım ep3 stok stok fn2 4 boyda gectımarabayı gorelım bı, boş konusma degıl ıcraat onemı
ya senle muhatap olamam sendekı araba hızlıysa neyaplım yanı sıdık mı yarıstırıcaz 5sene ıkı typer bındım vıdeolarda ızle typer ne oldugu bılmıyoken ben gazlıyodum, boş konusma burda, turbo typer alırdım aldıgım araba parasına rahat ol gozum ucan tenekelerde degıl cupram var 350hp rahatladınmı sımdı
niye uzatıyorsun o zaman ? adam ceco deniyelim diyor ses çıkarmayın
güne geldiğinde buluşun yürüyün üstüne yorum yapın burda sanki can sıkıntısı varda stress atmak uruna atarlar giderler gün gelir denenir sonra video konur yorumlar yapılır o geçer bu geçer Ümit besen- liseli muhabbetine döndü bee
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)