memnunsun yani dimi fark ettinmi???neden iki ayrı kod da var Uğur ben eğer başka arabanın kini takarsan sıcan spec oluyomuş :D
Printable View
memnunsun yani dimi fark ettinmi???neden iki ayrı kod da var Uğur ben eğer başka arabanın kini takarsan sıcan spec oluyomuş :D
malesef streetfire le aram bozuk beni sevmiyolar oda bana açmıyo nedense:D:D
Kağan senin turbo vaktin geldi canım :)
ayrıca afr 11 iyi kanımca 10.8-11.3 best bizimkiler için. Seni bilmem :D
bizimkiler için 13 ler filan bence cok ii atmolar için 11 sizin için :D:Diyi
masallah kaan zehır gıbı,..daha ıyı olacak ;)
Cok teşekkür ederim.Kadir abi bu arabayı hiç bilmiyodum sayenizde cözüyorum gibi...daha vites atışlarım aşırı yavaş.korkuyorum sanzuman sporda oynamak istemiyorum :D:D bakalım short yapmam lazım...
opelim.nette bosch bujileri satan arkadaş var. En doğru seçimi o sana nedenlerinle anlatacak...
sen powercap olayına gir, customu dahada ii olur tabi. afr yerinede geldimi başka bişeye ihtiyaç yok
aynen su anki yapmak istediğim seyler bunlar abi ama dün motor kulağı gitti:D onu halledicem yarım custom powercab oraya sıkıştı:Dbujileride aldım sayılır afr için chip bakmam lazım baska.. yönetici abilerimden anlıyış bekliyorum bu gün bi mercedes parası bile değil:D:D:Dpuhaha
maşşallah güsel yürüyor.bana diyosun ama sen atlamazsan üstümüzden iyidir :)
olurmu murat ALLAH aşkına sen kendi eski zamanına bak o bile ne kadar hızlı..sağol kardeşim sorunsuz bi şekilde gider ikimizin aracıda her daim inşALLAH
fena değil arabanın gidişi daha da guzel yaparsın zamanla.. Maşallah..
GSI in gecişleri guzeldir ya ben çok severdim :D
ben de bi sorun var o zaman senin video evet sıfır kayıp kadran hiç yavaşlamıyo devamlı dönüyo ben bekliyorum resmen okul servisi gibi değiştiriyorum:D
Zamanla alısırsın ya hondalar kadar hızlı değil sanzımanı ama gayet yeterli :) short shiftli gsi ın gecişlerini hissetmek zor oluyor o yuzden bazen istemeyerek yanlıs vitese giriyor arbaa ve kol cıkarabiliyorsun :)
aman ALLAH korusun..
maşallah kazasız belasız ivmelenme cok iyi