olsun maksat geçmek değil aradaki farkı merak ediyorum ben... 125 hp Civic vs modded Vtec2 :)
Printable View
olsun maksat geçmek değil aradaki farkı merak ediyorum ben... 125 hp Civic vs modded Vtec2 :)
enkei leri tak, ben de denemek istiyorum seninle :D
civic farkı ;)
videoları izleyemedim ama geçtiğin belli oluo :) aferim ciyerim..
araçlara maşALLAH vectra zaten hantal bi araba ama yinede böle olmamalıydı var bi şeyler vectrada...civic gayet iii vti ruhlu..0-100 nüde izlemiştim 3 kişi 17 jantlarla 9 saniye cıkarmıştı sanırım tek kişi ve 15 jantlarla 7 saniye olur :)
bu bizim m3csl serkan nerelerde ya askere falanmı aldılar bunu yok etrafta :D
Eyw. teşekkürler arkadaşlar 15 saçları takıp bır daha denıcez inş.:)
vectranın motoru 2.0 ancak ecotec... Bunun yanında; çok çok uzun bir şanzımanı var. 1.65-70, 2.100+, 3. 155 vs die giden bir son hızı var. Yani civic karşısında çokta bir şanzı yok açıkcası. Tam anlamıyla ekonomi için tasarlanmış araç. Top speedde fena gider yalnız belirteyim
Senin km kaçta? onunki kaçta?
kglar arası farkı bilmiorum sanırım çok değildir.
uzunda vectra :D şaka gibidir....
Ben tüm viteslere bakmadım 1 65, 2 95 civarı olması lazım ve 4. Vites 191 kesici söylenenlere göre de 5. Vites 244 kesiciymis
vectra kaç bilmiyorum ama benim ruhsatımda 1290kg yazıyor..
Vectranin km'sini bilmiyorum fakat bakımları aksatilmadan sürekli yapılıyor arkadas daha dün servisten bakımdan aldı akşamına da biz denedik..
Benim arabam 16k de
fark normal, roll de zaten vectranın geçtiğini söylemişsin. maşallah araçlara.
Teşekkürler :)
maşallah mertim geçmene sevindim güzel deneme olmuş soch vtec gene farkını koydu :D