Maşallah araçlara..
Printable View
Maşallah araçlara..
Teşekkürler arkadaşlar :)
Alperim antalyanın havası yarıyo araclarımıza :D
benım bıldığım kadran değişmez ama jantı kuculttuğu ıcın gercek hızı azalır
215 40 17 var araç üstünde
Maşallah hondaya opelede opel hantal kalmış gerçekten roll de daha farklı olur herhalde hacimden.. güzel paylaşım
Teşekkürler hocam :)
Hafta ıcı 15 sac jant alıcam haftaya bır daha denıcez bakalım :)
vectranın çok daha iyi yürümesini beklerdim, civic in maşallahı var 17lerle bile 1ve 2.vitesde yürümüş, chip uygulamamış olsam bende denerdim, vectra speci, hafif yüklü araçlarla birebir yürüyodu benimkide
Eyw. Teşekkürler hocam :) Fakat senin araba 2.0Turbo değilmi ? Stock olarak bile ben benim sınıfımdaki stock bir araca geçileceğini sanmıyorum arkdasimda vardı s40 2.0T çok güzel gidiyordu :)
Benim arabada baya kilolu :D 1290 yazıyor ruhsatta, vectrada bu civarda yani fazla olsa bile çok az fark vardır :)
Ne varmış acaba? Egzoz takiliyken ceza yiyip sokturmeden önce orta susturucu yerine düz boru çektirdik sonra cezayı yedik orj dönünce ortaya dokunmiyim yaza belki geri takarım diye orta susturucuyu geri taktirmadik Sadece orta susturucum yok ama o ne verecek yani katalizör son Sust. hersey orjinalken :)
Bir şey takmam şimdilik 15 sac alirm denemek için :)
Performansı bana yetiyor ayrıca drag roll pek sevmem senin konuştuğun arkadas benim asıl sevdiğim seyi soylemedimi sana :D :D
Unutmusum sadece filtre yok haklisin bagajdada ufak bı bass var 38cm kicker comp. :)