ben denedigi arabalara laf soledimmi? ki hepsini taniyorum zaten konudaki mesajlarimi okuyabilirsin.ilk bastaki yorumuda oku bence , ciktik biz zewkine bastik.videonun birinde kesiciye giriyor onu kastettim ben.abartilcak bi durum yok kimsenin arabasini flan kotulemedim yuzyuze bakiyoruz biz
ibo ne o moruk vtechakkını ver s300 nerde
Güzel denemeler olmuşş gunduz gunduzz missss,VAF gerçekten sıkı uzuyoo ;bu yolu tarıf edındeee bızde deneyelım yaaa![]()
ben araba için kimseile takışmam bu saatten sonra kim nederse desin gitmiyo desin enkaz desin atış serbest ben keyfime bakıyorum mustafa onun için kavgaya gerek yok en basiti kasmadan gitti sözüne hiç cvp bile vermiyorum o kasmadı ben yırttım arabamı gideri okadarasıl ben kasmıyorum nekadar kassam okadar bana girecek onun için gerek yok nasipse konya draglarında kasıcam arabamı
![]()
şu vaf vtec'in en son halini bi görsekçok deli duruyor sankim
![]()
Maşallah çok güzel denemeler olmuşVAF ile fazla uzak olmayan bi zamanda denemek için buluşabiliriz ki çay çorba içer muhabbetimizi ederiz
![]()
Yeterki denemelerimiz ve ondan sonraki muhabbetlerimiz bu şekilde güzel devam etsin
![]()
Maşallah tüm araçlara ayağınıza sağlık![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Arkadaslar konu amac konusu degıl dostane deneme konusudur tekrar belırtım..
VAF vtec headers takıldıktan sora 1 2 eksgı Var onları gderıyım DOSTANE sekılde cıkar ısteyenle denerız..Gecenı tebrık eder muhabbetımıze bakarız..
Serkan'ın kastedmek ıstedgı olay ıse aramızda hırs veya bı ıdda soz konusu olmadgı ıcın 1 2 yerde ben kesıcıye bıraktım arabayı o, yanlıs anlasılmasın..
Ibrahımde Bırolda sevdgım ıkı arkadasım araclarına masallah dıorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)