AEM v2 yada soğuk odalı short ram filtre kiti
AEM v2 yada soğuk odalı short ram filtre kiti
vti'de hava girişi ve çıkışı rahat olmalı en bunu öğrendim mümkünse cai yap ibrahim..
cai'nin kafasına da kalite bir filtre aem başta olmak üzere tabiki k&n de olabilir..![]()
aem su anda fiyat ve kalite acısından kullanıla bilecek en ii filtre flow olarakta su an en iyisi günümüz teknolojisine göre
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
benim arabanın filtre kiti motorun içinde kalıyor ben dün tanpona hava girişi açtırdım sağ farın altında olan delikten filtreyi aşşağı sarkıtmayı düşünüyorum aem filtrede takıcam ucuna buda etkili olur düşüncesindeyim
misimoto sri tak
tamponuna deliği aç orayaboru çek borunun ucu sri filtrenin ucuna gelsin.
bende bu sistem vardı söktüm v2 yaptım bin pişmanoldum alt devir falan mındar oldu
benim fikrim tamamen bu.
sen bilirsin.herkes sanırım v2 cai diicektir ama.
evet burakçım.
bencede öyle.
ben de yusufun verdiği misimoto vardı.
tampona delikten itibaren sanırım 150 lik boru ile plastik boru ile filtremin ucuna denk getirdim.
araç cidden çok ii gidiyordu.
sonra kaşındım ali den v2 aldım taktım.
bin pişman oldum.bu ne ya ne tepkime kaldı ne başka bişi.
bu arada o açılan delikten boruyu filtremizin ucuna uzatırsak ii olurmu hava ii gelirmi diyenlere test edip onaylamaları için işlem bittikten sonra 1 sigara ykıp o deliğe üflemelerini tavsiye ediyorum.
gazlıoruz allah ne verdiyse kaput açıp bakıoruz çok çok ii filtre ve o bölge.
deneyin derim.
v2 yi mundar etmişiniz be abiler![]()
ben o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. daha iyi sistem her zaman vardır. ama önümüzdede çok örnek var headers egzos ve v2 cai setup grubu ile güzel hp çıkan araçlar...
allah nasipederse yarın alıyorum filtreyi tanponun içine hava girişi gayet iyi oldu inşallah istediğim gibi gider araba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)