yasin_R Nickli Üyeden Alıntı alican neler duyuyorum neler duyuyosun videon var ona göre knş abicim benim :P şaka bi yana nolmuş
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı zs SaTTIM ..yeni araba aldığımda denriz.KARDEŞŞŞŞ : Tüh ya Bır arkadaş ıstıyodu ankaradan kısmet Yıne ankarayamı satıldı yoksa
skate61 Nickli Üyeden Alıntı neler duyuyosun videon var ona göre knş abicim benim :P şaka bi yana nolmuş araban yürümüyomuş. ben koştuğunu biliyorumda suan yani...
kkoyda bende izliym video mu
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı zs SaTTIM ..yeni araba aldığımda denriz.KARDEŞŞŞŞ : ya muharrem bende beni çağıracağın günü sabırsızlıkla beklerken sattın arabayı ya olmadı
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı araban yürümüyomuş. ben koştuğunu biliyorumda suan yani... yasin_R Nickli Üyeden Alıntı kkoyda bende izliym video mu cnmsın abim yok ya ne videosu maşallah köpek gibi gidio araban senin videon olanlar koysunda görelim
ya harbiden o ss miydi neydi bişiler diyodunuz asırlarca sürdü muhabbeti arkadas video arşivi yapıorum forma filan koymuycam cıkarsın versinler sana ya
EK648 Nickli Üyeden Alıntı ya muharrem bende beni çağıracağın günü sabırsızlıkla beklerken sattın arabayı ya olmadı Sözüm söz yine çağırırım
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları