:D:D:D:D bencede:icon_tup:
Printable View
anladımki valla bu vtı başa bela kardeşim 306GTI daha iyi kimse kale almıo seni sonra şaka yapıosun:D
reklamlar= UP306GTI jv vtec:hahaha::hahaha::hahaha:
araçların hepsine maşallah egzos seside mükemmelmiş vti alan arkadaş kazasız belasız sürüşler
1 ay sabredin vtecler satmayın arabalarınızı :D
formül geniş emre :D
Arkadaşlr o akşam deneyen birkaç arkadaştan telefon geldi bana onu üzerine açıtm laptopu yazıyorum eve geldim sırf onun için şuan bugün annanemi kaybettim ordaydım.
Şimdi şunu anlatıyım Ataşehir deydik c.tesi akşamı bende somali spec 58 kg olduğum için denicek arabalardan birine istediler oda Japan Tuner arkadaşımızın Astra Gsi'ı idi.O akşam ilk kez görüşmüş olduk ve tanıştık kendiside çok efendi bi arkadaşımız güzel muhabbeti için tşk.ler.
Olyı kısaca özetliyim.Astra'da gözlemlediklerim şunladı.1 afr si çok yüksekti.Bu sadece bi anektod herhangi bişey için yazmadım.
2. sine gelince 7 devir bandının sonu.Şaşırdım astra gsi da 8k falan düşünürdüm ama 7k da devir bandı bitiyor aracın onun için vtec lerle denemeye musait değildi Burak EN Vtec kardeşimle deniyecektik Burak haklı olarak vtec üstüne aldı Astra cı arkadaşımızda yanaşmadı haliyle ben dene kanka nolcak kendi aramızda dedim yok kanka direk bitiyor vitesim ztn saçma dedi bende hak verdim haliyle bu şekilde burakla deneyemedik.
Neyse ilerden köprüden döndük geri dönerken FF vtecle yanyana geldik çok trafik yüzünden deneyemedik sonra bi ara boşluk bulduk 3. vites vtec devrinde kısa süre sıktık.
3. viteste gaza oturduğumuzda astra öne burnunu çıkardı devir arttıkça kapıya kadar geldi ff ve bıraktık gazı.Akşam olanlar böyleydi Vtecler denedi ama Astra cı arkadaşımız sağlıkı deniyemedi kendinede söyledim denemesi gereken ya vtec altında vti lar ki bunu kimse yapmaz :) yada 106 lar yani pug serisi ile denenir astra devir bantlarında.
Aslında vtec devrindede denenirde Japantuner arkadaşımız sıcak bakmadı bence bunada hakkı vardır.
Olaylar bunda ibaret ben konuyu hiç okuyamadım hemen girdim bunu yazıyorum.Trafsız o akşam olanlar bunnlar.Ben Astra gsi'da idim deneyenlerdende Vtec EN Burak kardeşimizden başkada kimseyi tanımıyorum o akşam deneyen araçlardan yani tarafsızlığımı belirtiyim.
Cümleten iyi akşamlar
Sizdende Allah razı olsun ki ben olanları yazdım farklı bi yorumum vs hiçbişe yok ;)
Bu arada unutmuşum EN ilede denemeye çalıştık Burak 2'de 6000 devire çekti haliyle hakkı olarak bizi bizde baktık çok yüksek devir 3'te sıktık Burak'ta bizi arka kapısına kadar aldı önümüze çıktı baktık sağlıklı deneme olmıcak bıraktı Astra Gsi'daki arkadaş ama 3 ün üst devirlerine doğru tutunduk yine ilk baştan çıktı EN sora ara sabitlendi ve arkası Gsi bıraktı gazı.
Bu arada EN'yi o akşam Burak'tan aldık arkadaşlar :) Burak kardeşim çok saol :)
herşey çok güzel :D