biz herkesi çagırdık kımseler yoktu ;)
Printable View
maşallah araçlara.burak naptın ya yine mi sattın arabayı:(hayırlısı olsun kardeşim
tmm konu uzamasın.
en 2.viteste basmış FF ve gsi 3.viteste basmış ama ff tek kişi olduğu için 1 boy kadar öne çıkmış olay bu asıl deneme yapan en ile gsi araya bonus ff girmiş :D olay karışıyo o yüzden daha muhabetini açmayın 2 araç denerken 3.sü 0.1saniye erken gaza otursa herzaman farkeder bu tip yakın araçlarda o yüzden o videoyu kıstas almayın he araç sahipleri isterlerse kendi aralarında tekrardan denerler video koyarlar bizde izleriz :)
Bu bir roll değildki ne tartışılıyor ne için üzüo insanlar birbirini anlamıorum.
Bir arkadaş ben 3. vitesdeydim, sonrada önüme araç çıktı dio, diğeri ben kafa çıkardım dio :D Burada roll falan olmamış zaten.
2 araçta alsın 2. vitese yada 3. vitese gelsinler yan yana bitirecekleri hızıda konuşsunlar yapılsın roll. Bundan basit ne var
Ne oluyor burda bir VTEC le sorunmu yaşıyorsunuz. Alltan yazı geçiyorsunuz anlamadım. Ekeray uzak dur biraz yavaşş gardaşım tamammı.
vıdeo en vtecın ıcınden cekıldı astra gsı 3. vıtes dedı bana ben ben 4bın devırlede oldugum ıcın 2 dedım oda ben 3de basarım dedı ok dedık ben 2de astra gsı 3. vıtesde yusufda 2. vıtesde bastı. ben bıseyı anlamıorum yusufunda astranın 3. vıteste bastıgını bılıor dıye tahmın edıyorum ama yanılmıs olabılır ben ısrarla 3. vıtesde bastı dıyorum astra cunku astranın amacı benle denemektı yusuf 3. bır araba olarak gırdı araya... ve hala yusuf ınanmıyorsan bıse demıyorum:D:D:D
objektif bir açıklama yaptım lütfen msjımı alıntı yapıp olayların içine çekmeyin beni:D;) uzaktan izlemesi daha zevkli:D:D
burak niye sattın yaw EN hızlı VTi'ı.. daha geçeceğin VTi lar vardı.. :)
en vtı satıldı zaten
FF vtı ve nzj GSİ tekrar güzel bir deneme yapması lazım dosthane bakalım kim kimi geçiyor mümkün mertebe eksiksiz olursa iyi olur debriyajım kaçırıyor, headersım yok, arabam 3e geçmiyor stepne var benzin full ben senden daha ağırım gibi avuntular olmazsa iyi olur herkes HAZIR ve NAZIR olursa iyi olur:D:D:D:D heheheheheeh
Eğer astra 3. viteste bu şekilde yürüosa zaten mümkünse VTI yürümesin onunla :D
nese arabamı sattım gibi bişi satılmazsa eğer deneriz japan kardeşim sıkıldım
ne geliyor abi yerine giden gitti onu kenara bırakalım şimdi :D