User Tag List

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345 ... SonSon
182 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Hulk vs HPF M3

BocuQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Basınçlar şöle

1.3 Bar + methanol HULK
    1.75 Bar + methanol HPF

denemeler güseldi ben cok keyif alarak gazladım
    bir denemeyi 240 a kadar önde götürdüm ama mustafa cekememiş kabiliyetsiz işte

daha sonraki denemelerde 190 200 o civarlarda M3 öne atlıyor oda artık cok normal litre + büyük turbo olması gerekn budur bizim ciger bu tip litreli araclara ancak 200 e kadar falan dayanabiliyor

Maşallah her iki aracada

Ayrıca Geçme ve geçilme korkusu olmayan kişilerin gazlamaları çok zevkli oluyor

Motor ile olan videoları eklermisin mustafa hem 90 da motorun yerinde bastıgımız videoyu hemde 120 de benim yerimde bastıgımız videoyu eklersen bütün forum Motorsikletin sadece gazlamaya 30 kmh hızlı yada yavaş başlamasından ne fark oldugunu görsün

herkese iyi seyirler
    Hilmi senin kafa çıkarttığın video da salak gibi kayıttayken stop tuşuna basmışım .. abi iki arabadan da öyle bir ses çıkıyoki tatatatata kesiciler patinajlar falan cam açık 1 metre ötemde hulk basıo iki arabanın sesi birleşince benim el ayak herşey birbirine girdi ahah

Bu arada barış'ın hayatında yaptığı 3. rolling di ve gerçekten çok vasat rolling yaptı kendiside bunu yazacaktır zaten.. hilmi inanılmaz bütünleşmiş arabadan daha cigerli walla : ) inanılmaz vites değiştiriyor ve hata affetmiyor : ) hulk ile deneyecek varsa iyi antrenman yapsın
    Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hpf m3 26psi 97oktan+methanol çakılı 10 afr ile yürüyordu ..
    Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).

kolaylı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah Ikı Aracada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah böyle güzel 2 aracıda izlemek çok iyi geldi.allah kaza bela vermesin maşallah 2 aracada..

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah hpfye tam deneme olmamıs gerçi ama hemen hemen bellli daha ayar bitmedi sanırım 10 afr böyle ince ayarla ve daha ii pilotajla çok daha farklı bi deneme olucagını düşünüyorm tekrar masallah 2 aracada ama hpfye ayrı bi masallah....

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel deneme olmus.

Tebrikler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı *AddO* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. videoda fren ile ilgili bişey oluyor, o nedir?

Aracın üzerinde stoptech marka büyük fren kiti vardı fakat biz onu geçen hafta sattık.. yetmiyordu çunki.. yerine daha büyükleri spariş edildi ama daha gelmedi , şuan standart e46m3 frenleri var standart ile kalsa iyi balata bitti ikaz lambası yanıyor ve gerçekten frenler çok çok kötü..
    şaka gibi hızlandığı için durmasıda harbiden şaka gibi oluyor bu durumda panik yapioruz

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah İki Aracada Kazasız Belasız Sürüşler
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Masallah gercektenya,41kere masallah
    - K -

________
    Dr.Ecu

EMRE-5843
    Misafir
    Hulk un proje linkini bulamadım varsa yazarmısınız sitede bulamadım var ise yapım aşamasını uygulamaları baştan aşağı incelemek isterim.

Providence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim , ayrıca Ahmet ve Hilmi'ye ta Maltepeden kalkıp ,üşenmeyip geldikleri için teşekkür ederim , çok güzel keyifli bir gece oldu , aslında benim dün gece hulk ile denemek gibi bir niyetim yoktu , hem arabaya tam olarak alışmadım, hem frenlerin durumu vahim hemde 10 afr ile yürüyor , bu yüzden biz motorla deniycektik , hem antreman hemde aracın sağlığı ile ilgili fikrimiz olması açısından, fakat forumda garibanın konusunda Hilmi ile Mustafa yazışmış bunun üzerine onları da davet ettik ve kırmadılar , üşenmediler geldiler benim bir geçilme korkum yok , çünkü en hızlı benim vs diye bir iddam yok şahsen

Hulk u hem yan araçtan hemde sağ koltuktan deneyimlemiş biri olarak şu kadar diyebilirim ki cidden çok ciddi bir araç , ve müthiş bir plotaj war , içinde oturmak cidden çok ayrı bir keyifti soft cut ın ne kadar keyifli bişey olduğunu ilk kez yaşıyarak gördüm bizde 1 kez hard cut yaptığından o keyfi yaşıyamıyoruz saolsun Hilmi o zevki yaşattı , ve cidden Hilmi'nin vites atışına diyeceğim tak kelime yok , mükemmel baya bi alıştırma yapmam gerekicek açıkçası performans olarak ona yaklaşmam için

Bu benim 3. rolling im , aslında 2 ama 3 diyebilirim , dün gece mesela arabam son denemede daha ağır olduğu halde geçilmedim , bunda araca alışmam büyük etken çünkü Ahmet+Ben = 4 kişi faktörü wardı ama en keyifli denemede oydu Ahmet yanımda kesme bas bas bas bas geç şunu diyodu ama 275 de ki hız limitörünü unutmuş benim , 5 te 275 km de devir kesiciden önce hız limitörü devreye giriyor şu anda . Frenlerimiz geldiğinde bol bol antrenman yapıcaz inşallah .

Geceyi en güzel yapan şey , geçme geçilme hırsı olmayan , ne olursa olsun keyif almak için deneme yapan kişilerin olmasıydı , sadece miniksler değil bitik motoruna rağmen pilotajıyla geceye renk veren Mahmut abiyi de unutmamak lazım , iki tane azman arabanın arasında kaldı ama neyse

Herkeze kazasız belasız , sorunsuz günler

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gece gece şenlik olmus masallah araclaraa
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor neydi peki..gürdüğüm kadarıyla K5 yada K6 sanırım?
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Providence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unutmadan söylüyeyim şansımıza yol cidden inanılmaz boştu , tabi videolarda bunu size acemiliğimizden dolayı fazla yansıtamadık asıl gazlamaları çekemedik ama artık bunu da acemiliğimize verin

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videolar kısada olsa araçların güçleri gerçekten muazzam. Maşallah her iki aracada. İşi gücü herşeyi ayarlayıp konyaya gidip hulk'u izlemek farz oldu
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah her iki araca da. Güzel görüntüler.

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah 2 aracada harika görüntüler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah her iki araca da. çok güçlü ve çok hızlı araçlar ama noolur frenleri de ihmal etmeyin. allah kimseye kaza bela göstermesin....

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ewet dunya gozu ıle HPF ye bındık masallah. araba muazzam tractıon control muazzam o sısteme hasta oldum barıs ın cok cıddı antrenman yapması lazım araba en az 3-4 boy daha hızlı gıder. bız mustafa ıle canını aldık hakıkaten cok farklı gıdıyor. bırde turbo cıddı buyuk vıtes gecıslerınde ufakta olsa bır lag var o sorunda 72mm bıllet ıle gıderıldıgınde + 10 afr degerı 11.5 lara cekıldıgınde + 110 oktan map ypıldıgında sanırım bu aracı gecebılecek arac TR de zor bulunur masallah. sadece remap pılotaj ve turbo ıle bu arac 7-10 boy arası hızlanır... aracın 100-200 degerınden cok 200-270 degerı muazzam mutlaka olculmelı. nefessız gıttık hasta oldum. 6 vıtes 100km/h ta basıp 160 larda kı cekıs ıvmelenme muazzam. tork canavarı.
    bu deneme esas bı deneme deıl eksıklerden sorna tekrar deneyecegız ınsallah ozaman sanırım fark baya olucak
    ben ozmn mahmut abı ıle gsxr1000 gsxr1300 gelırız hahaha

ama once frenlerı halletmek lazım kendımı hyundaı accent era da sandım bı an o ne tıtreme hahahaha

bu arada mahmut abı ye de tesekkurler muazzam soforluk muntazam gazlama

olum mustı az daha ölüyorduk he Allah korudu masallah. arka takımdan bısıler kopmusmus hahaha
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)