bakcesbakalım cam car varmı
bakcesbakalım cam car varmı
valla denizcim kadran koymayla oluyo kardeşim biz burda inekmiyiz anlımızın akıyla cıktık düz yola sıktık 11.40 saniyede 60-160 tamamladık 136 hp lik aracın var stock diyosun kardeşim 11.84 saniye afedersin ama taşşakmı geciyosun bizimle kadranın hatalı diyo herkez 2.vitesin 120de bitiyo iiyice mal yerine koydun bizi hala bakıcaz diyosun neyi bakıcaksın cıkalım otobana şimdi bakalım cam car da bul.bu nasıl bi dünya ya kimse birbirini cekemiyo karanlık nickli arkadaş yazmış sanki ben kaçtım gibi sana 10 kere söledim deniyelim diye denemem dedin.ALLAH hınızı severseniz bu ne ya..yazıktır.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
caps lock açık kalmış
ben cam car olurum, 5-6boy önünüzden sıkarsam , muhtemelen 160-170te geçersiniz , yüksek hızdada, çok fazla uzayabileceğinizi sanmıyorum, tabi , ist. içi perşembe veya cuma olursa bu aktivite, bide cameraman verirseniz , yaparız bişeyler
arkadaşlar denemeyi yaptık geldik..bildiğiniz gibi kadranı yanlış bana 40 selise yakınsın demiştim Denize.deneme 3 vites 100 de bastık geciyorum arkadaşlar..ama kaç boy geçtiğimi yazmıycam..buraya.Deniz gercekten cok efendi bilgili bir arkadaş konuştuk muhabbet ettik.döndük..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
standart ecoteci çipli sfi'ın çok farkla geçmesi normal. tam tersi olması gerekiyorben de kadran çekmeye çalışıyım merak ettim süremi.
deneme aslında manasız tabi ama ben 60-160 11.40 denizinki 11.84 idi olay zaten ordan cıktı benim kadranın lastik ebatım yolun düzlüğü zamanım buydu dedim nasıl olur filan..öle bi denedik..tabi kadranınızı cekin koyun zevkli oluyo kadran videosu izlemek ben bayılıyorum şahsen...
KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım, tahmin ettiğin gibi YANLIŞ ANLAMIŞSIN.
nedir bu atar gider hemen? bu ne tezcanlılık ?
en ufak birşeyde yok efendim ben öyle yapmadım yok ben böyle yapmadım,
zaten SEN yazmışsın DENİZ İSTEMEDİ öyle taraflarda bezi yok falan diye. bende onun üstüne "DENİZİ TANIDIĞIM İÇİN" ona takılmak amacıyla yazdım...
ne hemen hiddet ne bu celal. sen zaten belirtmişsin DENİZ İSTEMEDİ diye, o istemediği halde ben niye sana *** atıyım. neden atıyım zaten banane.
biraz sakin olun biraz mantıklı olun ya, HEMEN ATAR GİDER MODuna girmeyin.
artı bana deneyelimmi diye falan da mesajın gelmedi, kaldı ki başka bir konuda da konuştuk , GSI lar olarak çıkacağımız zaman haber verelim deneriz diye. ben öyle her akşam rolling e çıkan biri değilim... arabam 3 senedir bende toplasan 15 kere çıkmışımdır veya çıkmamışımdır.
yine de HEYECANLI Mizacına veriyorum.
az çok beni de tanı; ben tanımadığım kişilere kolay kolay ithamda bulunmam veya espri yapmam![]()
forumda yazılanlardan dolayı yanılabilirsin, beni yanlış anlayabilirsin veya ben de yanlış anlaşılabilecek şekilde yazabilirim, sonuça yüzyüze konuşmuyorsun, kestiremezsin... bu nedenle biraz daha SAKİN davranmakta yarar var...
deniz konu pij oldu kusura bakma,
araban X20XEV için dyno gününde gördüğümüz üzere de çok çok başarılı![]()
Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)