pardon çok özür dileyerek unuttum EGE TUNİK e30 m3 swap s38(m5) turbo var :D
Printable View
pardon çok özür dileyerek unuttum EGE TUNİK e30 m3 swap s38(m5) turbo var :D
koskoca istanbulda 1 tane 335 geçicek typer yokmu şimdi yada 286lık m3 ?
aboouuwwww karışır bu konu
http://www.youtube.com/watch?v=fP6w8P3gs3E
denıyıcegınız araba bu grı typer:) gaz kelebegı ve rbc takılcak 228hp dı artık ne cıkarırsa,
yok m3 ler yürümüyo sıkıntılı diyoruz ya geçilince. tamam vanosu arızalı m3ü geçiliyo hızlı typer. laf yok. da ee kaç tane typer m3 geçiyo :D hani
murat abının m3 le deneyın eray bıızm typer rbc yetısmesse olmaz mı?
evt murat abi ile deneyip video koyalım 335 le bakalım sonuç nası olcak :D eke de cam car olur
m3 ile 3.35i denedinizmi hiç ??
eray vıdeoları hazırladım mdt e46 m3, sus plaka e46 m3 cabrıo 06 tar sımdı 34 koz palaka bob 34 sarı:) ızledın ama ıstersen bıdaha ızle,
çok övülen skn nin cabrio m3 geçemediği videolarda var ama unutmuyoruz madem ;)
burada muharrem alınmasın, sadece nedense insanlar hep hatırlamak istediğini hatırlıo.
erayım bızde yapsakmı bı e30 :D
Kim yalan dedi??
O konularda ben çok yorum yaptım, kaldıki 335i yide ilk olacak şekilde bu konu içine iten bendim ogün. m5 li konuda video yoktu, sanırım yorum vardı sadece.
Gelelim gene aynı yorumuma; orçunun araba ozaman için gırtlak tabir ediliyordu, en ii giden atmo tayyar deniyordu. 60 dan yürünürse 2 boy öne çıkıordu, 100den denenirse kafa kafaya gidip sonra geçiliordu yanlış hatırlamıorsam...
dereceli egzantrik dahil herşey vardı o sırada ;)
yoo söküktüm ön koltuk ve arka koltugum yoktu oda 60 kg eder bende 1400 yazmısım
1460-60=1400kg eder.
gectigim typarında plaka ncm idi 7-8 boy gecip brakrım minikler dahil ehrkes sahit
idda ediyorum stroker olmadan atmosferik typar atmosferik m3 ü ruyasında gecer:icon_tup:
kardesım m3, typerdan daha ıyıı daha hızlı stok olarak typerlarda yurudu tr de bunu neden kabul etmıyosunuz onu anlamıyorum,
birde geçmenin kriteri ne??
biri zar zor 260 yapıo, diğeri 285 devirio... kaçla kaç arası geçti sayılıo bu aletler. 100-200 arası deniosa ok tayyar daha ii
http://i40.tinypic.com/2dljggi.jpg
kanka denıyelımmı benım arabayla :D:D:D
bak soyle bısey var ncm ayarı nedır, bılmem senden sonra tolga bılır benım fb 8000donuyodum 26derece avansla ncm gectm ben tolga tanıyosun o soyler bendekı fb dekı ayarı hastaneye gıdıp gelıyodum ızmıte ıyıcene kıstım o halde bıle gecemedı tolga tanıyosun sana soyler:D ben fb takıyorum kardesım rbc yı koltuk sokmıyıcem arabanı getır stok halde deneyelım,
ya neyse m5 le typer konusunu kapatalım yan yana gelmiycek 2 otomobil m3 neysede m5 ne alaka :D kapatın m5 konusunu