floryada gazlıyolardı gecen:D:D
Printable View
Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (20 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
EMRE-5843, 325İX, 3rk4n, andas, BMK TypeR, Boost Up, elpadre, fanatik, feRRo, Gokhan43, kolaylı, Kud106, miniks, Ramcho®, RUN, seko, Selman, semehe, tunceR, udqhu
Almanlarla japonlar birkez daha karşı karşıya:)
murat abıyı konustum skn ıcın, 286m3de 335de 240kadar skn gecemez dedı, aksam aksılık cıkmassa 286m3lede 335lede deneyelım dıyo, 10gune kadar fb typer rbc gaz kelbegı takılıyo 286m3 le ve 335 deneyelım,
tamam 335 te geliyo akşam telleşiriz
m5cinin derdi yoktu typercı gibi napsamda bi boy daha hızlasam die düşünmüyo(lafım orçun içidegil kardeşim o benim şahıslar üstünden konusmuyoruz:))mpower frower :)
akşama ecz murat ın m3 le deneme olcak 335 le. skn en hızlı zamanında o m3 le kafa kafaya gitti bakalım 335 le m3 nasıl olcak :)
Eray telin ne meşgul kardeş ya benim 100-200 videosunu koysana bi foruma.
100-200km stock 335i
yolun sonu viraj oldugu için basmadı daha tırsak arkadaş :D ümraniye altunizade yolu
http://www.streetfire.net/video/stoc...mh_2010388.htm
bmw arkadaşalr , yaralı stayla eray ın gazına gelmeyin karıştırıacak ortalığı yine :)
boşverin roll ü falan. ben sizin yerinizde olsam 285 le giderken koltuguma kurulur içeçcek bişiler hazırlardım kendime reftişembırımla :)
benim gibi e30 fanatiği birisini sevindirdiğiniz için teşekkürler :D
maşallah iyi yürümüş e30 turbo : ) benim e36 ile deneyelim geçebilir benide :D
beni bu güne kadar ne cabrio m3 arkasına aldı nede coupe .en yakın KAN88le gittim ondada birbirimize tutunduk.Buraya kimsenin bilmediği 2 tane m3 videosudaha eklerdm ama söz verdim eklemiyorum. en yakın eczacı murat abiyle kan88 le gittim ,dierleri minimum 5 boy geçtim.. varmı ötesi ..bende SKN varken geçiodm.. stock egzostsuz m5 de istedim eraydan denemek için getirmedi..İlla chipli egzostlu var dedi ne yapalım.Getirseydi onunlada denicektim geçerim geçilirim bilemem..Ben zamanında cupraları geçiyordum bütün cupralarıda bi gece çağırdım gelmedi.He şimdi hızlandı cupralar falan bilemem..Ben sattığımda cupra geçiyordum ama :) Sonuç olarak m3 e geçilmedim daha çok geçtim.Varmı beni geçen m3 zamanında koyun izleyeyim.. KAN88 koyarsanız kafa kafaya gittiğimizi ıspatlayan bir sürü video eklerm başka varsa koyun.
Bursaya sattığımda ayarlarını kısarak yollamıştık. istanbula geldiğinde tekrar kullandım SKN yi minimum 6-7 boy yavaşlamış.Burada bi video var ben denemedim sattığım arkadaş denemiş Bursada,vites geçişleri bile hızlı değil. vtec altı basıyorlar hemde
http://www.streetfire.net/video/skn-...35i_743452.htm
bende typara gecilmedim hebsi arkamda kaldı varsa ekleyin
yanında olabilirim :P:P benden tam destek murat abi :)