Allah Allah .. bendede vardı ondan , ama öle cansız değildi..m3 e göre tabikide daha torksuz olması normal.
Printable View
abı ben kotu demıyorum, bılıyosun benım 7 tane e36 oldu 2000yılında bınıyodum typerdan sonra e36 almadım acıkcası eskı geldı araba zevk olarak yanı typerda cok zevklı bı araba bunu kımse ınkar edemez arkadas typer kullanmadıgı ıcın bılmıyo:)
m3 herzaman tercıh ederım ama su senede e46 almak ısterım e36 bınmem, typerdan ın cupradan e36 bın olmaz zamanında bındık e46 alabılırsem alcam zaten
önden sara sara giden araba benim tarzım değil.. kullandım benzerlerini zamanında :)
2004 280hp cupra kullandım.. astra gsi kullandım bayağı bi çeviren draglara hazırlanan saxo vts kullandım çokça çeviriyordu..
ama ben anlatmak istediğimi anlatamadım.. istersen 1000hp olsun gaza çöktüğümüde direksyonla cebelleşmek bana zewk vermiyo..coopers almaya gittiğimde turbolu olan modelle teste çıktım gaza oturunca kafa bi sağa bi sola çekince dedim bu araba bana göre değil.. dünyada bana 1tane kaliteli araba gösteremezsiniz önden çekişli.. en iyisi cupra r32 typer kadardır..
birazdan abim gelicek yüklimmi videoları???
konuyu kapatalımmı ?
evet evet yeni videoları isteriz :D
seytan diyo al 18milyara bitane m3 98model harca 10milyar HAHAHAHAHAHA,dream world....
dur ben sana yardımcı olayım..
sabahtan beri burda yarış konuşmuyorum.. sabahtan beri ben sarışın severim sen zenci seversin ben sarışından zewk alıorum sen zenciden zewk alıosun konuşuyoruz.
trafikte yarışıcaksak bana sabah 10 trafiğinde temde uno yeter.. (kendimi tatmin etmek için) ümraniye tayfasıyla kapışmak için değil!
(Konu ezele döndü durmadan geri ileri yapıyor kafam karıştı okurken)
adam doğru dedi aga yapmayın sizde ümraniyede diğer semtlere göre daha fazla bodoz gibi gazlayan var ben her gün görüyorum :D
Çok heyecanlı bi konu :) Uzun zamandır yoktu böyle bi konu iyi geldi valla :D
hadi bakalım akşama yine şenlik var hauhauhau