abi on numara adamsın m3 ün hakkını harbiden veriyosun gidiş denemelerinde sizi bilerek geçmedm yakında izlemek için aşık oldum resmen arabaya :D ricam abinin çektiği videoyu eklermisin eke ile önüne girdim ya silme onu merak ediyom :D
Printable View
eray gazı ayarlasa erken basmıs olmuymu kardeş cakallık yapıp 1kornada senın gıbı ayarlrsa duz vıtes gıbı yurusun ama bu avantaj olur m3 e m3de gerıde bekler yarım boy 2kornada asıldımı goremesın onu sen yaparsın ama bende sana karsılık verırım rahat ol neyın ne oldugunu bılıyouz dersen 335 duz olur gecer m3 bence otomatık gecemez kardes ayarlarsan erken basmıs olursun dımı?
lanet olası elektronik gaz pedalı :D break boost bile yapamıyor arkadaş :D
5 denemedının 3 ünde geçildin gazı ayarlamadıgın için ancak o geçildiklerini saymadın dimi neden çünkü gaz kelebeğini ayarlayamadın sağlıklı deneme olmadı :D ozaman sus abi sus ya dostça denedık aradan gelip kızıştırma ortalığı ben yazmışım ztn oraya bazı denemelerde m3 2 boy öne cıktı diye ne diyim daha :D
murat abi yanlıs anlama hepbu karıştırıyo ortalığı :D
typer'i 2004 de sıfır alıp 2 yıl kullanmıştım.çok sevdiğim değer verdiğim arabamdı.
ama typeri unutmak için hpf kitine ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum:D:D
ayrıca hpf kiti uygulamak ve devamında kullanabilmek ciddi bir mali güç gerektiriyor.umarım birgün o istikrarlı kazancı yakalarım.
eray cuprada ıdman yapcam sımdı gaz kelebegı ayarları, kıtap yayınlıyıcam, eke 335 denerken 335de gaz kelbegı muhabbetı yok burda 335 m3 denerken gaz kelbegı elektronıc:))))))
hıc sorun degıl burda mılletı kandırmak sorun degıl ben cem azız abı ıkı kere onumden gectıler gaz kesmeden 220gıbı hızlara cıktılar gozumle gordugume ınanırım benı baglamaz fn2de aynı *** yaptınız koydugunuz vıdeoda bıle ben ondeyım:D:D vıdeoları koyduk kımse sesını cıkarmadı neden acaba! ben gordugumu savunurum vıdeo yokknde ne dedıysem o zaten 335 sahıbı dedı orda sen 335 gecıyodu dedıgınde:) opette ındıgımızde bı kere yanına geldım dedı ruzgar kanalından:D:D 335 sahıbı dedı konustuklarımız kafamın ıcınde eray
yaw farketmez biz onuda denedik bro :D zaten birçok denemede geç bastık biz dün :D
giderken video çekebilmek için bas çek yaptık
dönüşte m3 le bir kez deneyebildik ufaktan bi hararetim çıktı :D ordada mesela geç bastık arkadan gelip geçtik :)
olgarlada denerken ama benim için farketmez 1 boy geriden bas diyin basarım canınız sağolsun arabamı değerli arkadaşlık mı bro köpeen olsun eke30 :)
sen varya sen!!!fenasın walla hll..mmustu
ıkı arabada ıı, 335 duz olsa gecer m3 egsoz yazılım olmasa 335 gecer yıne, su halde m3 gecıyo,
2 araç da çok güzel, kazasız belasız kullanır inşallah sahipleri :icon_tup:
Ben anlayamıyorum bir türlü.... Type-rı gerçekten çok severim, saygı duyarım.. Tüm Honda'lara öyle.... Fakat; bu sitede Type-R M5 geçiyor dendi, konuşuldu edildi, biz çok iyi denilen ve M3leri geçtiği söylenen Type-Rla denedik, M5 type-Rı geçti. Daha sonra aynı olay 335 için çıktı, yine denedik, 335 stokken type-rı yine geçti. Şimdi bu konuda nasıl oldu da type-r yine herkesi geçiyor oldu ben çözemedim :D Neyse hayırlısı bakalım, Olgar arkadaşımız da en basitinden bir JB3 takar bakar keyfine...
şimdi başka birşey dicem konuyu dağıtacam 3,35 malzemeleri taksa bende sc yapsam nolur:hahaha::soru:
hade hilmicim sen bu soruya bilinçli bir cevap yazarsın muhakkak
typer 335 m5 m3 yurutenler cok onemlı araba nedır ne degıldır bız burdan vıdeolarla yorum yapıyoruz sonucta bu grı m3 le skn kafa kfaya gıdıyodu tek tekde suan m3 2 boy hızlı eskı halınden sknde bızım elımızde olmadıgı ıcın boyle bı deneme yptık sonucta 240 kadar 335 skn gecsede yarım boy fılan gecer yada 1boy yada esıt gıderler, kı bu dedıgım typerda egzantık conta yok stok sıkıstırma stok motor:)