masallah hepsine![]()
masallah hepsine![]()
Bir Type R kullanıcısı olarak ilk işim s2000 almak sonrada e46 M3 almakdır![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
selcuk ayıptır be 10 kere denedim atasehirde konu actım ustune basa basa söledik specleride belirttik halen inkar ediyosnuz ya
ben sknin gectigi e46ları videoları inkar ediyormuyum kardesim??
ben 286lık m3üm ile kprolu rbc egzost vs vs typarı gecmedimmi 7-8 boy olmadımı herkes görmedimi?
BOZBEY
ya bir şey soracağım, m3 sahipleri neden type r geçmeye bu kadar meraklı ? m3ten 2 silindir fazlası 70-75 beygir fazlası olan araçları geçen m3leri görsek biraz![]()
325ix maltepede karşılaşıyoruz
tanışalım bir gün müsait olursakda deneyelim
hiç denemedim m3 ile 190-200 gibi açmaya başlarsın tahminimce?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
aslında böyle konu açmakla eray iyi yapıyor . görüyoruz kimin ne derdi var. en alakasız , arabasını denemeyen, hatta m3 bile olmayan adamlar bile hazır konu açılmışken laf sokmaya çalışıyor typera . Bu maça gidip küfür edip rahatlamak gibi bişey olsa gerek
hadi madem böyle > < işaretleri kullanıyorsunuz, m3 335 stock oluyorda neden typer stock olmuyor diye soruyorsunuz ya . peki sormazlarmı siz neden 2 litre arabayla 2 litre araba denemiyorsunuz .? bu iş böyle uzar gider . O yuzden bunu sorgulamayı bırakın burası modifye sitesi tabiki typer sahibi arabasına gerekli işlemleri yapıp bi üst sınıf aracı geçmek isteyecektir. Bu gayet doğal... kimsenin kuyruk acısı hissetmesine gerek yok .
eray , tek tük araç stylı e36-e46 m3 ler için geçerli değilmi . hangisiyle denense vanasıbozuk denmiyormuydu.. Ha o zamanlarda birde şeyi görmüştük e46 m3 e NOS yaramıyor dimi eray .
![]()
benimde niyetim halis yıkamasına deneyelimmi![]()
![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
yok kardesim aslında olay oda deil e36 m3ler typarlardan daha ucuz=)
kol saatimi satıp typar alırı diyemiyorum mesela bu beni cok üzüyo
ama 1980li yıllardan beri M serisi efsanesi diye bişey var herkesin hayranlıkla seyretttigi hayaller kurdugu bir otomobil, e insanlar yolda M loglu 320 bile gecse seviniyo dogal olarak
tolga abiyede satasmak istemiyorum aama e30 m3 diye bi olay var silindir hesabı yapanlar için![]()
BOZBEY
kaale almasalar typer geçebilmek icin nos basip araba kırmazlar . ayrıca kaale almak ne demek ya bu bmw ne sanıyorsunuz ben anlamıyorum arkadaş uzay mekigimi bu ya altı üstü kıçı kırık 4 teker.. kimse kimsenin malını emeğini küçümsemesin rabbim bi vurur nerden geldiğinı sasirir. daha önce forumda milletin arabasına çöp arabaya motor koyuyor diyenler 2 gün soora kendileri swap yaptıda onu bile beceremedi.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)