sen afr yi düzelt dedin olm HAHAHAHAHAHAH :D
Printable View
Evet gizledik bu gerçeği forumdan ama yakaladın hemen tebrikler..
İnsanlar Type-R da 10 kilonun lafını ederken totalde 4 janttan atılan 10 kilonun ne kadar etki ediceğini arabadan kaç kg sökülmüşe denk geliceğinimi anlatalım?
Yalan borcumuzmu varda 2 boy farkediyor dicez.
Denedik gördük kimseden duymadık
Injen yerine Gruppe-M
Orjinal jant yerinede Enkei RPF-01
ve XYZ Coilover sonrası 2 boy farketti bukadar.
test ederız ıkı araba getırın stok jantla 3de 100de bassınlar 240 kadar denesınler sonra bırıne 6kg jant takılsın 3de vtec acık basılsın egerkı 3boy olmasa artık sıyaha boyarız jantı polısh yerıne
sen ıntake ı degıstırmeye basladın bak usta ben bırda bır sey aramıyorum ama ınsanlar rbc ıle 15 hp cai ıle 10 hp egzantrık ıle 30 hp alınıyo sanıyo sadece jant ıle coılover ıle bır araba 2 boy hızlanmaz ben sana onu soyluyorum hızlanıyorsada helal olsun abıcım benım arabamda o dedılerın olmuyo
bak güzel kardeşim.. aktarma ne kadar hafifse araba o kadar rahat çevirir.. mesela en fazla ön 2 janttan 6 kg atıyorsun ama aktarmada çok fark eder .mesela sen arabanın oem krank-kol değiş hafif krank ve kol tak 2sinide tart atıorm 5 kg fark olsn ama bi gazla hafif kranklı kollu arabayı ne yapıyor görürsün..
krank gucunde değisen bisey olacagını sanmıyorum ancak yere verilen gucde bir artıs olması muhtemel
onun dısında dbs ile stock jantlarla dynoya cıktık 51 hp gibi bir kayıp soz konusuydu daha sonra 6.5 kg lık jantlarla cıktık 53 hp kayıp cıktı bu nasıl bi celiskidir anlayamadım:D
her arabadada jant fark etmez co kgucluysen egerkı bı farkı olmaz, turbo arabalrda mısal typerda fark edıyo, denedık gorduk, 2de daha guclu dondurdugu ıcın devrı fark olmuyo cok ama ust vıteslerde devır daha agır oldugu ıcın hafıf jant cok etkısı olur,
ben mugen mf10 taktım araba egzantık varmıs gıbı devır dondu onun ıcın sıze bılgı vermek ıstedık muharemlede denedık orjınal jantlada denedık mf10 jantlada farkı soyluyoruz yok dıyosanız bısye daha demeye gerek yok bıldıgınız gıbı devam,