yarın enkeileri takıyorum farkı anlatırım orjinalden sonra..
Printable View
yarın enkeileri takıyorum farkı anlatırım orjinalden sonra..
bu arada ben kprosuz ıle kpoluyu DELIODUM:D oldu mu:D o zmn ayar ıı deıldı belkı belkı suren suremıodu ama delıodum;) 3 sene once oluodu bu olaylar,zmn kımse bu kdr bılmıodu ayarı kayarı.. 243 hp dyno cıktısı ıle geldı o arac ızmıre sonra ne oldu ne bıttı ben bılmem.. cokta guzel gectım rahatladı mı herkes:D arabam ıstanbula gelınce bende gelıcem,dc headers,60lıkegzos,caı kpro ıle benım aracım kprosuz ıken ALLAH askına bu kdr gecsenıze:D muharrem kpro farkı demıssın bı gecınde nasıl oluo gorelım.. kpro ıle kprosuz gecılır 4 5 boy ben gecerım o gecer bu gecer ama herkes gecemez;) ılla bole mı yazayım ne gerek vardı:D kpronun ayarı ıyı olmazsa 5 sonu essege doner araba... suan ıyı yapılıodur ayar 5 boy gecersın beyınsızı ama bu kdr gecemezsın
arkadaşlar bende de eg kasada k 20 swap var k pro yu kim daha iyi ayarlıyor
ulan arkadaş ne dunyamış bu typer dunyası :)
yaaaaaaaaa işte delikanlı arabası diye boşuna demiyoruz biz mehzent
bu typer delikanlı arabası 30 yaş üstünü bozar
ben jant çaplarıyla oynamadan(18inch) advan rcIII e geçtim, tecrübem ile sabittir 1,5 boy net fark etti.
orçun yukarıdada söylemişler hareketli parça hafifletmesiyle sabit cisim hafifletmesi bir değil jant - volan fark eder. Mühendis arkadaşalr daha iyi açıklayacaktır.
dün denendi görüldü kpro farkı =) ZY typerla VTC Kpro typer ikisindede headers egsoz cai var vtc de + olarak kpro var =)