[QUOTE=BMK TypeR;1396299]BELKI AEM beyın sanmıstır arkadas acıklaman ıcın teşekkurler cem))
tesekkurler abıcım
kpro type rı ciddi hızlandırıyor
ayarlarınızı iyi yaptırın mehmet ve yiğit
vtc zaten gayet güzel gidiyor
Ben Beyin işine girmiyorum Yarın Enkeilerimi takıyorum görüntüyü güzelleştiriyorum
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Aldım Orjinal Beyaz![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Reşitin arabası 4 sonuna kadar tutunuyordu
BG yi ben kullanıyordum
reşit kendi arabasını
1 kere denedik gerci ama görmeye yetti
BMK 4 sonuna kadar bütün kpro + cai + headers + komple egzost lular
ile başa baş yürürdü
kpro farkı aynı speclerdeki iki adet iyi arac saglıklı aracta 4 sonuna dogru ve 5 te esas belli olur
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
skn nin ayarı iyiymiş![]()
bence kafadan acar, suan vtc 26 tolga ayarladı cok guzel gıdıyo dırek aca aca gıdıyo, bence ozamanlar 5de takılma sorunu oluyodu k-prodan ayardan sanırım ben 5de gectıgım olduhılmı sen kullandıgın ıcın gectın benı
, ama bence ayarla alakalı ryh, vs typerda denemıstım ayardan kaynaklanıyodu gecmesı yada tutunması,
ıyı bı ayarla arac bence kafadan acılıyo,
ben ozaman için bahsediyorum zaten şimdilerde herkes ayar yapanlar bile yapa yapa yapa yapa kendilerini geliştirdilier
özgünün bile 3 yıl önce yaptıgı ayar ile bu sene yaptıgı ayar aynı degil herşey tecrübe ile oldugundan her zaman daha iyisi yapılıyor
ben ozamanlar yaptıgımız testlere göre konuşuyorum
yoksa 2 yıldır typera mı bindik VB y bindk mugen beyinliydi dertsiz tasası kprolularla yanı yürüodu![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bu videoda sknde k pro var ba da yok ve aradaki fark bu kadarsa (hafif jant 1 boy oynasa) her type rın mutlaka kpro takması lazım ya az buz bir fark yok arada
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)