K-pro ve oem beyin gerçek farkı ..

Thread: K-pro ve oem beyin gerçek farkı ..

1. seko said:
    Quote Originally Posted by mmustu View Post
    nereye giriyor seko aman hiç gazlanmamış tayyar sınıfına deme
    bugrada gazlanmamış yani cıkıp hakkıyla rolling kovalamamış short ram le zaten nasıl kovalayacak, guven-cuneyt te ikende sanmıyorum ee ben zaten anlamam cıkarım izlerim peslerinden sıkarım donerim km zaten 51k km de hangi arada kim gazladı yaw
    bu arada egsozdan gacır gucur ses geliyor rezil dun ailecek karsıdan donerken arac beni annem en son traktore binerim daha iyi diyordu

2. Göki,ZD's Avatar

Göki,ZD said:
    bugra mı gazlamadı
    Quote Originally Posted by B.Aktepe View Post
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

3. mmustu's Avatar

mmustu said:
    yaw illa birileri almıştır canını bana sakın bakın burda tayyar var gazlanmamış vtec açmamış 70 yaşında amca falan demesin kimse

4. seko said:
    Quote Originally Posted by göki View Post
    bugra mı gazlamadı
    kpro-beyin olmadan istedigin kadar gazla kıramazsın diyorum cok çaba sarf etmen gerek

5. seko said:
    yaw illa birileri almıştır canını bana sakın bakın burda tayyar var gazlanmamış vtec açmamış 70 yaşında amca falan demesin kimse
    o diilde simdi telefon geldi talip cıktı olaya gel

6. mmustu's Avatar

mmustu said:
    gözünün yaşına bakma

7. seko said:
    gözünün yaşına bakma
    dur biraz duseyim o zaman

8. ahmet3425 said:
    Quote Originally Posted by /////ΛLPINE® View Post
    Dbs typerda toda headers 70 lık boru yok mu? He gazlanmamış boğuk typer benim gözümde -si olan problemi olan typer sınıfına giriyor
    olaya oyle bakma enes dbs de 70 lik ara borular ve hafif volan var bunlar su an dezavantaj yaratıyor...

senle denemelerde farkındaysan dbs 4 sonuna kadar kafada gidiyor ama volan yuzunden geri dusuyor tabiki bu bir bahane değil ama sunu soyleyelim dbs ye yapılacak guzel bir ayar ile ki sende dc var dbs de toda 3-5 derece fazla avans acabileceğimizi dusunursek sende k-proladıgında isler o zaman değisebilir...

malzemenin kalitesi o zaman daha net anlasılır

ha gerci dbs nin oyle bir ihtimali kalmadı direk kapak acılıyor exantriğe kadar giriyoruz

9. Enes-x's Avatar

Enes-x said:
    Quote Originally Posted by ahmet3425 View Post
    olaya oyle bakma enes dbs de 70 lik ara borular ve hafif volan var bunlar su an dezavantaj yaratıyor...

senle denemelerde farkındaysan dbs 4 sonuna kadar kafada gidiyor ama volan yuzunden geri dusuyor tabiki bu bir bahane değil ama sunu soyleyelim dbs ye yapılacak guzel bir ayar ile ki sende dc var dbs de toda 3-5 derece fazla avans acabileceğimizi dusunursek sende k-proladıgında isler o zaman değisebilir...

malzemenin kalitesi o zaman daha net anlasılır

ha gerci dbs nin oyle bir ihtimali kalmadı direk kapak acılıyor exantriğe kadar giriyoruz
    Bende aynı şeyi anlatmaya çalıştım ahmet header egzoz cai ile yani oem beyinle marka boru çapı farketmeden denk gidiyoruz hafif volandan dolayı geri düştüğünüzü hesaba katarak söylüyorum.
    Dr.Ecu

10. Enes-x's Avatar

Enes-x said:
    Quote Originally Posted by seko View Post
    sanırım bc de oraya giriyor
    Denemedik ki hiç nerden biliyorsun
    Dr.Ecu

11. STP's Avatar

STP said:
    bana randevu yaz enes ılk tryper denememı senle yapmak ıstıyorum ben sende ıstersen

12. Ertan-R's Avatar

Ertan-R said:

bu iyiydi ahahahahah

13. Enes-x's Avatar

Enes-x said:
    Quote Originally Posted by STP View Post
    bana randevu yaz enes ılk tryper denememı senle yapmak ıstıyorum ben sende ıstersen
    ajandama yazıyorum tamamdır
    Dr.Ecu

14. BaybuRtlu69's Avatar

BaybuRtlu69 said:
    Quote Originally Posted by BMK TypeR View Post
    oyle olsada enes 50kg adam
    İŞTE bu söz hoşuma gidiyor direk 2 boy muharremde çok zayıflamıştı zamanında
    Emre Kalkan

15. Cihan Çizmeci's Avatar

Cihan Çizmeci said:
    Muhabbeti tam sonuna kadar okumadım ama ben öylesine şahidim hatta benle birlikte tüm izmit

34 Plaka gri bir Type-R var makyaşlı kasa izmit'te ve adam takım elbisesiyle falan 35 yaşlarında çiçek gibi biniyor arabaya.Araç kuaförü dükkanı var sanayide 1500 kere görmüşümdür bırakın yüksek deviri 100 ün üstünde bile görmedim adamı Sorunları var sanırım

İzmit'te bahsettiğim aracı bilen arkadaşlarda yazıcaktır O sattığı an aracı gidip kaçırıcam parasını veremesemde ağlıcam önünde adamın ayaklarına kapanıp

Reklam olmasın diye plakasını vermiyorum

Edit: Bu arada 0 olarak alındı olarak biliyorum aracı ki %99 öyle.Arda daha açıklayıcı yorum yapar
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

16. yasin_R's Avatar

yasin_R said:
    vay anam bütün muhabbetten mahrum kalmışım

17. 8.000rpm's Avatar

8.000rpm said:
    benimki de sağır sorunlarım var
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

18. eser's Avatar

eser said:
    Quote Originally Posted by Cihan Çizmeci View Post
    Muhabbeti tam sonuna kadar okumadım ama ben öylesine şahidim hatta benle birlikte tüm izmit

34 Plaka gri bir Type-R var makyaşlı kasa izmit'te ve adam takım elbisesiyle falan 35 yaşlarında çiçek gibi biniyor arabaya.Araç kuaförü dükkanı var sanayide 1500 kere görmüşümdür bırakın yüksek deviri 100 ün üstünde bile görmedim adamı Sorunları var sanırım

İzmit'te bahsettiğim aracı bilen arkadaşlarda yazıcaktır O sattığı an aracı gidip kaçırıcam parasını veremesemde ağlıcam önünde adamın ayaklarına kapanıp

Reklam olmasın diye plakasını vermiyorum

Edit: Bu arada 0 olarak alındı olarak biliyorum aracı ki %99 öyle.Arda daha açıklayıcı yorum yapar
    kanka satarsa alalım

19. kolaylı's Avatar

kolaylı said:
    Quote Originally Posted by eser View Post
    kanka satarsa alalım
    Hıc Sanmıyorum Kanka O Adam Satmaz
    Quote Originally Posted by VTİ1035 View Post
    Kanka bu gidişe bi son ver artık King olmaktan vazgeç