Sen seç neyli olacağını.. ?
Printable View
herseyı cok ıyı bılıyorusnuz yaaa yusuf abı yazmıs oraya ozel tertıbatlı arac dıye ıyı okuyun ondan sonra yazın bılmedende yazmayın umarım anlamısınızdır ne demek ıstedıgımıı
Yav isterse simit densin :D Bence olay adı değil yapılan iş.
1)Aracın 5 kasa gibi ağır ve uzun bir araç olması
2)Yapan kişinin özel durumu
Maşallah diyorum sadece.İnş. daha iyi seviyelere ulaşırsın :)
Yusuf Denen adam sözüm sanadır..gelinimsin sen şimdi benim..kız yada kızlarımda anlar umarım..ben 1/24 rc arabamla oturma odamdan salonuma kadar bi kontra oraya bi kontra buraya geliyorum..yani ben DK yım kitapları ben yazar ben çizerim ..sende bi haltlar etmişin..kalkmış eşşek kadar kasalı arabayla bişeyler etmişin onda bile imla düşüklüğü yapmışsın.ben bile bu halimle daha iyisini yaparım senden anladın ? ;)
Çıtır çıtır apaçi işi dunkin do
bayağı kuvvetliymiş yanlıs ilk defa gördüm bi e34dü bu halde netteki gri yan videosunu saymassak
esas drift ise :D
http://www.youtube.com/watch?v=V9L36c_ZEoE
vay arkadaş drift yapmayı bilen ne çok adam varmış forumda akü
maşallah yusuf abim çok güzel oldu makina ;)
AynenÖyle valla.
BIM den pilli arabayı alıp, iki video izleyen otu boku bilmeden kelime anlamını biliyorum diye çıkar böyle bilmişlik taslar işte ;) ,,adam birşeyler yapmış arkadaşım koymuş videosunu ? varmı yapabildğin video? , hemde o şartlarda ? yok..
adam videonun sahibi olarak çıksa buna ben tavuk döner hareketi diyorum ahada arabada dönüyor dese sen ne diyebilirsin ? adam yaptı koydu..sende et döner videosu çıkarda izleyelim..milleti boklayarak aslında kendini maskara etmenin bi gereği yok. ;)
yak lastıkleri yusuf abim yakısır sana:D
tanımayanlar nasıda belli oluyo yusuf abiyi boşa yorum yazmayın alemin kocalarındandır yusuf abi :)