Yusuf abi, yine durmuyosun :) Göya huzura kavuşuyorduk BMW ile noldu :D
Bi lafın vardı hatırlıyosun dimi kurtlu fln :) Çıkaralım artık o kurtları :)
Maşşallah abi daha keyifli olur inş.
Printable View
Yusuf abi, yine durmuyosun :) Göya huzura kavuşuyorduk BMW ile noldu :D
Bi lafın vardı hatırlıyosun dimi kurtlu fln :) Çıkaralım artık o kurtları :)
Maşşallah abi daha keyifli olur inş.
Alla alla neyine maşalla diyccez onu anlamadım apaçiliğe madalya veriliyor mu akan trafikte dunkin imparatorluğu kurmuş arkasından geçen 5-6 araba sayıp sövmüyor mu şimdi yusuf abinize ... Ha maşallah diyordurlar kesin hatta o kadar ki madalya verebilmek için küfür etmiş bile olabilirler...
Gereksiz sadece zevkine trafiği tehlikeye atmaya ben maşallah demiyorum çıtırdan drift mi çıtır olan yanı ile drift olan yanına da masallah demiyorum..
Bunu da anlamıyorum emeğe saygı ..
he haklısın +rep lerim uçuşsun hepinize ...
Gün geçtikçe Techturkey ailesi genişliyor napalım bağrımıza basmak lazım
yapabildiklerince yorum yap yapamadıklarınla değil ...
ya arkadaşım afedersin ama yaşını başını bilmem ama apachi dediğin adamın yaşı baya var.adam öle bi video eklemiş koymuş..Ben bu üyeliğimi 2010 yılında aldım eskiside var 2006 yılında.Aile evet genişledi zaten beğenilmiyen kişiler olursa adminler bu kişileri akarte ederler istersen benim su ana kadar yaptığım yorumlara bakarsan hep genel olarak teknik şeyler hakkında yorumlarım vardır..umarım sende teknik olarak bildiğin konular cercevesinde yararlı olursun bu siteye yok o apachi bu mohikan yazarak değil ama en nihayetinde kendi bileceğin iştir..Hayırlı günler dilerim..edit techturkey harici hiç bi siteyede üye olmadım yıllardır buralardayım..
trafikde yapılmasına kimse bişey dememiş tanıdıklarından, ama site dışından biri yapsa vatan haini ilan edilirdi... bence yakışmamış o yaşda birinin akan trafiğin içinde " sıfır " çizmesi...
maşallah güzel video olmuş.
ancak yusuf abi dediğin durumu anlamadım birdaha ki video yu araç içinden çekebilirmisiniz ? birde 5,40 olmasına rağmen yakıtları nasıl? çok mu uçuk yoksa eh işte tatminkar mı ?
not: ***** final zamanı abi beynim basmıyor şu aralar.