|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Gece uzun süren muhabbetler ve gülüşmelerden sonra arkadaşlarla otobana çıkıp ter attık.. İyiki de çıkmışız.. Çok eğlenceli oldu.. Hüseyin kardeşimin aracı celica gerçekten mükemmel bi araç.. Kocaman maşallah.. Arabayı devilboy nickli Bahri kardeşim kullanıyo.. Benim arabada Emrah ve ben varız.. Emraha çekimler için Bahriye pilotaj için ekstra teşekkürler
2. viteste 65 km ve 3. viteste 95 km hızlarda denedik.. 2. viteste basınca celica daha çabuk yakalıyor.. 2de basınca 170 gibi yanımda 180de önümde 3te basınca 190-200lere kadar bayrak bende ![]() specler.. celica : stock 192HP + komple egzoz + cai ibiza : stock 130HP + chip + kat. iptali + egr iptali __________________________________ Son Düzenleyen douu; 20-05-2010 12:00. |
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
güzel geceydi, çok eğlendim. araçlara pilotlara maşallah
değişik denemelere ihtiyacımız vardı süper oldu
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: teg & lada jip & fluence &scooter
|
minik ayağına sağlık güzel oldu 3 de bastığımızda araba kalıyor sıkıntı oluyor ama 2 de zevkli oluyor ilk defa gaza basılmasına ve okadar ağırlığa rağmen iyi gitti maşallah
__________________________________ oğlum olursa pipisine dolar dövmesi yaptıracam,parayla oynasın aslan parçam ![]() ![]() the GOTFATHER |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bahriye, Doğuya, Emraha çok teşekkurler. Çok zevkli bir geceydi. Saolun arkadaslar ayagınıza sağlık.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
Maşallah öncelikle teker teker, yanlız vites ve hız olarak değilde sadece hız olarak bassanız mesela 75 ve 110 da başlayın tekrar denerseniz herkes kendine uygun vitesi seçsin
sonuçta biri dizel biri benzinli devir çeviren makine ![]() 110 da celica 3 te ibiza 4 te mesela dou'ya hangisi uyarsa, 75 te de celica 2 de ibiza 3 te ![]() Celica'nın egsoz kaçlık ve cai'nin fotosu varmı hiç? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
egsoz 60lık 63 duzgun bise bulamadım.
Cai Greddy Airinx Air Intake Kit, resmi vardı ama nerede bulamadım bulursam koyarım takılı halde pek görülmüyor zaten |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
63 fazla bence o araç için, altları çok öldürür, zaten baya altta basmışsınız sen lift açmadan basmışsın 2 de 65 3 te 95 deyken zaten
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
2.5 inch en guzel sonuçları veriyor bu araçlarda. tabi bu benim bildigim yanlışta olabilir belki. Evet lift altında denendi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 200 SX,Ibiza stella
|
Masallah her iki aracada Celica ii uzamis bu haliyle
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Her 2 aracada maşallah, güzel denemeler olmuş. Kanka iyi yürümüşsün tebrikler
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: astra sport tourer 1.6 turbo vs ds3
|
dou güzel video hala devam roll night'a
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
ilk önce araçlara cok büyük bir maşALLAH.ALLAH kazadan beladan sıkıntıdan korusun.yanlız devirleriniz hiç uyuşmamış yurt dışında çok haşır neşir olduğum bi araç stock u typer stock u na eş değer bir araçtır..cidden fr cok ciddi yürüyen bi araç olmuş..ilk geçtin dedim bi problem var gts de sonra kapatıyo geciyo araç normal ama gts in alt deviri hiç ama hiç yoktur
ikinizde 110 da istediğiniz viteste bassanız ilk kafa kafaya yürürsünüz..bu arada celica yurt dışında bu modeli gts diye geciyo çok şaşırdım bu aracı tr de görünce
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Liftte denemek hiç gelmedi aklımıza, böylede zevkliydi. Teşekürler allah kazadan beladan korusun hepimizi.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Misafir
|
t-sport manyağı olarak tebrik ediyorum sizi
.çok güzel yürümüşsünüz.2 aracada maşallah.başka videoları varsa ts'nin araç içi güzel izlenir
|
|
|
|
#16 |
![]() |
ne ara kalktınız ne ara bastınız olm yaa.maaşallah ikinizin aracınada.
herkes dizel alsın korkmam,ama bu minik kuş dou dizel alınca yaklaşmayacan bu adama kara kutu gibi adam.içinden ne çıkacağı belli olmuyor:d
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 2007 civic
|
araclara masalah.celicanın şanzımanı corolla tsporttan daha kısa diye biliyorum doğrumudur?corolla tsportlar şanzımanın uzunluğu yuzunden pek yuruyemıyor sanırım
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Maşallah gençler
celicanın seside canlı canlı çok güzel
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
hurafe o celicanınki daha kısa vs, trd kısa oranlı dişli taktılarsa bişey diyemem tabi ![]() bu arada sadece 1den 2 ye geçerken lift altına düşer, diğer vites değişimlerinde hiç lift altına düşmez ![]() edit: JapanTuner @ hacı bence hiç tutunma diye bişey kalmazdı haşır neşir olmuşsun, lift ayrı bi olay arabanın karakteri huyu suyu değişiyo
Son Düzenleyen levent; 20-05-2010 11:03. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |