*atar tutar
*ne tatlı makina şu;
*toyota varsa sorun yok
*kara tren tampon +8 hp
"LFS" gerisi yaALAN
maşallah her iki aracımıza da guzel denemeler olmuş . 207 rc'nın de bklıyorum vıdeosunu![]()
maşallah iki aracada.. doğukan senin karatreni zaten yakından görmüştüm.. bi ara şu benim kesicinin videosunuda atsana![]()
ooo. dou ısrarla japonlarla kalkıyorsun
bu videoyu izledikten sonra harbiden iyi gelmişim senle diyorum![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
1 inç = 2.4 cm, o ölçen arkadaşlara sorabilirmisin dış çapınımı ölçmüşler borunun, sonuçta bi et değeri var onunda içi 60'tır illaki 2.5 inçte dıştaki et değeriyle 63 çıkıyo olabilir![]()
blitz sc kitle basınç değiştiren vardı 2zzge de, hatta şu eleman yeni zelandalı, 300hp idi son halinde geçen yıl, daha üstüne bişey yaptımı bilmiyorumama 2. aracın yoksa bence sc en mantıklı şey bu araç için, hatta n/a parçalar + sc derim
http://www.youtube.com/watch?v=4utPiinuAd0
aracı ilk defa sürdüm ve ilk yarışı daha bu güne kadar 200 km hıza 3 yada 4 kere gelmiştir videolar var argo kelimeler yüzünden ekleyemedim kesip onlarıda eklerim
PROJECT 01
Tamam 2.5 60mm olabilir iç olarak.
tam çeviride 2.5 inch = 63.5 millimeter, bende diş captan bahsediyorum zaten 63 yaptık diye. ha cat yerinde daha geniş çunku yavaşça daralıyor orjinalde dahi 76mm başlayarak headerden.
http://www.onlineconversion.com/length_common.htm
Blitzde deil neyde olursa olsun artırırsın basıncıda kafaya takmak lazım ole pulleyle olacak iş deil. Blitzde pulleyin yanı sıra içinde elektro manyetik kavrama var. pulleyi deişirken elektromanyetik clutch uda uyarlaman lazım onu yapanıda ben görmedim.
2. bir araba peşindeyim olursa bu atmosferik kalır. Olmazsa rotrex kit düşünüyorum zaten blitz greddy bana uzak başka planlarımda var cunku.
pardon ya ben inçi 2.4 diye hesaplıyorum 2 gündür uyumadım da2.54 cm çarpanıyla 63 e geliyor doğrudur
hayırlısı araç sizin para sizin istediğinizi yapın ona karışan eden yok zaten![]()
doğukan abi elinize kolunuza ayağınıza sağlık allah kazadan beladan uzak tutsun tek solukta izledim çekimler için emrah abiye teşekkürler adanayı çok özledim ilk fırsatta kaçıp gelcem projeyle benide aranıza alırmısınız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)