User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: toyota corolla ae86

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video cok guzle paylaşım için teşekkurler ben farlara takıldım komik olmuş cizgi film gibi ofsetteki yazı falanda super motor içine gelince elmayla armutu karıstırmamak lazım turkiye sartlarında iyide hesap yapmak lazım öyle motor aldım 3 e takarım 4 e olmuyor illaki bir dunya sey eklenior ve hiç sizdeki hesap tutmuyor kendim yaşadıgım için anlatıyorum bunları düşünen arkadasları bilgilendirmek adına ben 4 afe yaptımki yazılan swaplara göre en basiti o bile 1 ayımı aldı dunya kez gittim geldim falan falan sonuc zorlasan 117hp ekonomik 16v bir araba bu cogunuz için komik gelebilir ama benim bekledigimde tam buydu cunku su an corollamı eşşekler giib kullanıorum dibine kadar basıorum her turlu cakallıgı yapıorum ve kafam rahat haa raht olmasa ne olur 4 af kapak 300tl pstonalrım kosedeki japoncuda bile var hemde 3 cesit nekadar paramvarsa o kadar kalitelisini alırım saolsun ustam sabah bıraksam akşam toplar geri verir motorumu hoş ona kalsa ellikere turbolamıstım yani bunun yetmedigini dusundugumde de turbolarım biter gider sözün özü swap yapacakken iyi hesap yapın astarın yüzünü geçip gecmediğine bakın ondan sonra yapın derim su an bu basit swapla bile benim arabam 10 bini gecti e ben 5 daha harcıyacaksam bunu bana 15 e maal olucaksa 170de beni kesmezdi kendi adıma
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok guzelmiş yaw....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)